* 25η Αγωνιστική

* Under 2.5 τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

* Αήττητη η Λέχια στα 7 τελευταία επίσημα μεταξύ τους (5-2-0)

* Στον 1ο γύρο (03/09): Λέχια – Βάρτα 0-0

ΒΑΡΤΑ ΠΟΖΝΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Κρακόβια.

Απέτυχε να σκοράρει σε δεύτερο σερί παιχνίδι η Βάρτα, αλλά και μόνο το γεγονός ότι την άφησε ανικανοποίητη η εντός έδρας ισοπαλία απέναντι σε μία ομάδα με περισσότερη ποιότητα και πιο “βαριά” φανέλα καταδεικνύει ότι οι φιλοδοξίες της ομάδας έχουν αλλάξει φέτος. Η παραμονή έχει ουσιαστικά εξασφαλιστεί, δεν είναι ότι έχει κάποια τεράστια διαφορά (+8) από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά με εικόνα συνόλου που μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε δεν πρόκειται να κινδυνέυσει.

Νωθρό το παιχνίδι με την Κρακόβια την περασμένη Κυριακή, η Βάρτα προσπάθησε περισσότερο για το γκολ. Είχε αρκετές ημιτελείς επιθέσεις στο πρώτο μέρος, έβγαλε δύο καθαρές ευκαιρίες στο δεύτερο, ενώ δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου στο ανασταλτικό κομμάτι.

Εξέτισαν τιμωρίες καρτών κι επιστρέφουν οι βασικοί μέσοι Μάενπαα και Ζμιτ, αντιθέτως συμπλήρωσε κάρτες ο Γκρέζικ (μέσος). Μακροχρόνια εκτός οι τραυματίες Κούπτσακ (μέσος) και Κιελίμπα (στόπερ).

ΒΑΡΤΑ ΠΟΖΝΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 7/9 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (4-0) επί της Μιέντζ Λέγκνικα. Ο Ζβολίνσκι άνοιξε το σκορ στο 48’, ο Ντούρμους πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 75’, με πέναλτι στο 88’ ο Ζβολίνσκι έκανε το 3-0 και ο Παϊσάο στο 90+4’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Έβγαλε αντίδραση στον αγωνιστικό της κατήφορο η Λέχια, μετά από συνεχόμενες κακές εμφανίσεις και τρεις σερί ήττες, επέστρεψε στις νίκες με χορταστικό σκορ υποδεχόμενη την ουραγό της λίγκας. Αυτή όμως δεν αρκούσε για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, ούτε για να δώσει ασφάλεια στον κόουτς Κατσμάρεκ που πιθανώς παίζει το “κεφάλι” του σήμερα στο Πόζναν.

Μία από τα ίδια η εμφάνισή της στο πρώτο ημίχρονο, ασύνδετη, δίχως εντάσεις, δίχως ευκαιρία. Η Μιέντζ ήταν που απείλησε δις από στατικές φάσεις. Επέστρεψε δριμύτερη από την ανάπαυλα και στην πρώτη της φάση άνοιξε το σκορ με φορίσια κεφαλιά του Ζβολίνσκι, ο οποίος πήγε να πανηγυρίσει με τον κόουτς. Ούτε μετά το γκολ κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πριν την αντεπίθεση για το 2-0. Πλασματικό το τελικό σκορ στο φινάλε.

“Το βάρος αυτού του αγώνα ήταν πολύ μεγάλο και χαίρομαι ακόμη περισσότερο που η ομάδα άντεξε την πίεση. Υπήρχε πολλή αποφασιστικότητα, δέσμευση και ενότητα στην ομάδα και τελικά κάποια ποιότητα γιατί πετύχαμε πολύ ωραία γκολ. Είπα στα αποδυτήρια ότι ελπίζω να καταφέρουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη που θα μας επιτρέψει να σκοράρουμε τακτικά.” δήλωσε ο κόουτς Κατσμάρεκ.

Σταθερές οι απουσίες των τραυματιών Κονράδο (εξτρέμ), Ναλέπα (στόπερ) και Ντε Καμπς (αμ. χαφ).

Στα εξωαγωνιστικά, παραιτήθηκε για λόγους υγείας ο ανεπιθύμητος πρόεδρος Ζελέμ. Εκπρόσωποι των οπαδών συναντήθηκαν με την ομάδα για να εκφράσουν την στήριξή τους στη μάχη για να σωθεί η κατηγορία.

ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 13/16 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Βάρτα Πόζναν – Λέχια Γκντανσκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ