*9η αγωνιστική 

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*Μόλις μία νίκη (πέρσι) έχει η Πετρολέρα στα εννιά τελευταία εκτός απέναντι στην Αμέρικα (7-1-1).

ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΤΕ ΚΑΛΙ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά την πρεμιέρα, αφού δεν ήταν ο εαυτός της στο Σάντα Φε την περασμένη αγωνιστική, χάνοντας με κάτω τα χέρια από την Ιντεπεντιέντε με 2-0. Μπήκε άνευρα και στα δύο ημίχρονα και το πλήρωσε δεχόμενη ένα γκολ στο καθένα (10′, 55′). Δεν μπόρεσε να βγάλει ουσιαστική αντίδραση σε κανένα σημείο του αγώνα και ήταν αρκετά φλύαρη στην δημιουργία.

Το εντυπωσιακό σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα έλαβε έτσι τέλος για την ομάδα της Κάλι, που παρόλα αυτά στα προηγούμενα παιχνίδια έδειξε πάθος, ένταση και τσαγανό. Ξανά εκτός με τραυματισμό οι Σαρμιέντο, Μοσκέρα και ο Κινιόνες.

Αμέρικα ντε Κάλι Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

AΛΙΑΝΤΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ

Προηγούμενο ματς: Υποτίμησε την Μπογκοτά (Β’) στον μεσοβδόμαδο εκτός έδρας αγώνα για το κύπελλο και έμεινε στο 2-2. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 8′, έφερε «τούμπα» το ματς με δύο απανωτά γκολ (32′, 39′), αλλά στο 88′ έμεινε με δέκα παίκτες και στην ίδια φάση ισοφαρίστηκε ξανά.

Το αποτέλεσμα αυτό μάλλον είναι ευνοϊκό εν όψει της ρεβάνς στις αρχές του μήνα, δεδομένου ότι μιλάμε για μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, που θεωρητικά είναι υποδεέστερη. Στο πρωτάθλημα, αξιοποίησε το γεγονός πως έπαιζε για αρκετή ώρα με παίκτη παραπάνω και επικράτησε με 2-1 της Μανταλένα εντός έδρας. «Σούπα» το πρώτο μέρος, όλη η δράση εντοπίζεται στο δεύτερο, όταν γύρισε το εις βάρος της 0-1 (61′) με δύο γκολ σε οκτώ λεπτά (66′, 74′). Πάντα στα πιτς ο φορ Μπουένο και ο εξτρέμ Ανγκούλο.

Αλιάντζα Πετρολέρα Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της

ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΤΕ ΚΑΛΙ – ΑΛΙΑΝΤΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ στο Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ