*37η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Κόλτσεστερ – Λέιτον Οριεντ 1-3

ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Λέιτον Οριεντ έφερε 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Σουίντον, αν και προηγήθηκε σχετικά νωρίς, με τον Μπέκλες στο 12’, όμως δεν άντεξε και τελικά δέχθηκε την ισοφάριση από τον Γουέικλινγκ στο 64’.

Η Λέιτον Οριεντ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Σουίντον, δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της, τρίτη στους εφτά τελευταίους αγώνες που δεν χάνει, ενώ ειδικά στα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια για το πρωτάθλημα στο γήπεδό της έχει οκτώ νίκες και καμία ήττα!

Παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας πάντα την καλύτερη άμυνα, με σημαντική απόσταση, στο +6 συγκεκριμένα, από την δεύτερη Στίβενεϊτζ. Και βρίσκεται στο +9 από την τέταρτη που δεν εξασφαλίζει απευθείας άνοδο και στο +17 από την όγδοη που δεν οδηγεί ούτε καν στα πλέι οφς!

Εκτός του τραυματία αμυντικού Χάπε που έχει χτυπήσει εδώ και λίγο καιρό και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Λέιτον Οριεντ Στατιστικά

Εχει 14/20 under 2,5 εντός έδρας, 14/18 στο πρωτάθλημα

*Εχει 14/20 N/G εντός έδρας, 14/18 στο πρωτάθλημα

*Οι 11 από τους 18 εντός έδρας αγώνες της στο πρωτάθλημα ήταν Χ στο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Η Κόλτσεστερ έχασε 0-1 εντός έδρας από την Στόκπορτ, με γκολ που δέχθηκε από τον Γούτον στο 37ο λεπτό, σε ένα παιχνίδι που δεν έκανε ούτε μία προσπάθεια εντός στόχου!

Η Κόλτσεστερ ηττήθηκε και από την Στόκπορτ, στο ντεμπούτο του Γκάρνερ στον πάγκο της, με 0-1, σε έναν αγώνα που δεν ήταν καλή. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί ήττα της, πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν κερδίζει, χωρίς να έχει σκοράρει σε κανένα από αυτά! Και οι δύο εξ αυτών των ηττών ήταν στα πιο πρόσφατα μακριά από την έδρα της, έπειτα από πέντε σερί νίκες εκτός.

Βρίσκεται πάντα χαμηλά, στην 20η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά εξακολουθεί να έχει σημαντική απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού, ούσα στο +6 από αυτήν.

Εκτός του μέσου Τζατζ που δεν θα παίξει ξανά την φετινή αγωνιστική περίοδο, πιο πρόσφατα τραυματίστηκαν ο τερματοφύλακας Χόρνμπι, ο αμυντικός Ντάλισον και ο μέσος Σκούσε που θα λείψουν σίγουρα.

Κόλτσεστερ Στατιστικά

*Εχει εφτά σερί under 2,5

*Εχει έξι συνεχόμενα N/G

* Εχει 12/20 under 2,5 εκτός έδρας, 10/17 στο πρωτάθλημα

Λέιτον Οριεντ-Κόλτσεστερ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ