*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Μινεσότα με σκορ 1-1, στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Χλονγκουάνε στο 18’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ρέγες στο 49’.

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα έχει ως στόχο να πανηγυρίσει σήμερα, κάνοντας μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση σε σχέση με αυτή των υπολοίπων αναμετρήσεων. Κακή αμυντικά, δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής σταθερότητα στο αμυντικό της κομμάτι, ενώ παράλληλα φάνηκε να δυσκολεύεται αρκετά στον επιθετικό της τομέα, αφού βρήκε μόλις σε μία από τις τρεις αναμετρήσεις της το δρόμο προς τα δίχτυα.

Νιού Γιορκ Ρεντ Μπουλς Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ ΚΡΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον του Τορόντο με σκορ 1-1, στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Κερ στο 25’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Μεντράντα στο 75’.

Δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Τορόντο την περασμένη αγωνιστική, παρά την καλή της εμφάνιση. Άφησε θετικές εντυπώσεις, ειδικά στο επιθετικό της κομμάτι, βρίσκοντας παράλληλα το δρόμο προς τα δίχτυα, όμως αμυντικά έβγαλε τις «κλασσικές» της αστάθειες, με αποτέλεσμα να δεχθεί ακόμα μία φορά γκολ. Φάνηκε να δυσκολεύεται σε αυτές τις πρώτες δύο εξόδους της και σήμερα θέλει ιδανικά να κάνει μια πιο αποτελεσματική εμφάνιση, ώστε να αποσπάσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κολόμπους Κρού Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Νιού Γιορκ Ρεντ Μπουλς – Κολόμπους Κρού στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ