Προγνωστικά FIBA Champions League (14/03): Ντέρμπι για έναν ρόλο στη Βόννη

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:

5558.ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ (19:00)

Οι δύο ομάδες με μία νίκη μέχρι τώρα στον όμιλο περιμένουν το σημερινό παιχνίδι για να κάνουν τη δεύτερη και να διεκδικήσουν την πρόκριση στο τέλος, με κοινό αντίπαλο τη Μούρθια, που έχει δύο.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Η τουρκική ομάδα μετά από σημαντικές νίκες για το πρωτάθλημα της έχασε από τη Γαλατάσαραϊ με 71-65, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική στον όμιλο του BCL κέρδισε τη Μούρθια στην παράταση με 105-104, έχοντας πρωταγωνιστή τον Μούνεϊ, που είχε 27 πόντους. Έτσι θέλει τη νίκη σήμερα κόντρα στην Μπιλμπάο προκειμένου να φτάσει στις δύο και να έχει ελπίδες για την τελευταία αγωνιστική, που θα παίξει και την πρόκριση με την Μούρθια.

Νταρουσάφακα – Μπιλμπάο στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα ίδια δεδομένα είναι όμως και η Μπιλμπάο, η οποία είναι σε «κακό φεγγάρι», έχοντας τρεις σερί ήττες σε Ευρώπη και Ισπανία. Στην Ισπανία είναι στην 11η θέση και μακριά από τα playoffs, ενώ στην Ευρώπη θέλει να κερδίσει οπωσδήποτε σήμερα για να φτάσει στις 2 νίκες και να περιμένει τη Μούρθια.

Παραμένει εκτός δράσης ο Άντερσον, ενώ είναι στη διάθεση του προπονητή ο Αντάμ Σμιθ και ο Χάκανσον. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στοιχηματικά, καθώς πρόκειται για δύο ομάδες που ως εικόνα είναι λίγο πολύ ίδιες, κινούμενες μέχρι στιγμής από το ξεκίνημα της σεζόν στη μετριότητα.

Γι΄ αυτό και θα πάμε στην επιλογή να μη νικήσει κανείς πάνω από έξι πόντους, η οποία είναι καλοπληρωμένη στο 2,47, που βρίσκουμε στη Stoiximan, με την προοπτική να γίνει ντέρμπι μέχρι τέλους.


5560.ΒΟΝΝΗ-ΜΑΝΡΕΣΑ (21:00)

Δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη σήμερα, αλλά και γενικότερα για την πρωτιά στον όμιλο, από τη Βόννη η οποία υποδέχεται σήμερα τη Μανρέσα. Υπό… κανονικές συνθήκες θα ήταν ένα ντέρμπι για την πρωτιά του ομίλου, όμως αυτό δεν ισχύει μιας οι Γερμανοί έχουν καθαρίσει ήδη την κατάσταση, κερδίζοντας τους πάντες και τα πάντα και μάλιστα με μεγάλες διαφορές.

Στο, πρώτο γύρο μάλιστα είχαν κερδίσει τη Μανρέσα 69-87, μέσα στην Ισπανία, ενώ στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στη Ρίτας κέρδισε 91-72, έχοντας για ακόμη έναν αγώνα πρωταγωνιστή τον θαυματουργό Αμερικανό TJ Σορτς με 22 πόντους και 7 ασίστ.

Βόννη – Μανρέσα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μανρέσα από την άλλη πλευρά, αν και ισπανική ομάδα και πάντα υπολογίσιμη στους ευρωπαϊκούς αγώνες, σίγουρα θα έχει το μυαλό της στον αγώνα με την Μπέτις, εκεί όπου θα παίξει για να έχει ελπίδες για την «σωτηρία». Έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία της ACB με μόνο τέσσερις νίκες, σε 21 αγώνες, και ευρισκόμενη εντός της ζώνης του υποβιβασμού εδώ και καιρό.

Άρα το μυαλό των Ισπανών θα είναι περισσότερο σε αυτό τον αγώνα και όχι στη σημερινή αναμέτρηση, όπου η Βόννη, έτσι κι αλλιώς, δεν αστειεύεται. Θα πάμε με τον άσο των Γερμανών και το over 165,5 σε απόδοση 2,40, που βρίσκουμε στη Stoiximan, με την πεποίθηση ότι οι Ισπανοί παρά το γεγονός ότι είναι αδιάφοροι, θα μπορέσουν να ακολουθήσουν επιθετικά, όντας ομάδα που έχει ποιότητα, τουλάχιστον για τέτοιου επιπέδου ευρωπαϊκά παιχνίδια…


5559.ΝΤΙΖΟΝ-ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ(21:00)

Ένας αγώνας που θεωρητικά είναι αμφίρροπος καθώς και η Ντιζόν είναι αρκετά δυνατή στην έδρα της και η Χάποελ Ιερουσαλήμ σε πάρα πολύ καλή φόρμα. Παρ’όλα αυτά οι απουσίες που έχουν οι Γάλλοι είναι πολύ σημαντικές, καθώς δεν αγωνίζεται ο ηγέτης τους, ο γνωστός κοντορεβυθούλης Χόλστον, αλλά και ο συμπατριώτης του Γουέρ.

Χωρίς τον Χόλστον, άλλωστε, έχασε από τη Φος – Σουρ – Μερ για το Γαλλικό πρωτάθλημα με 95-97. Παραμένει όμως στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, ενώ έχασε και από το Στρασβούργο για την Ευρώπη με 80-67.

Ντιζόν – Χαποέλ Ιερουσαλήμ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την άλλη πλευρά η Χάποελ Ιερουσαλήμ έχει 9 σερί νίκες και 11 στα τελευταία 12 παιχνίδια της και μάλιστα η τελευταία ήττα ήταν από τη… Ντιζόν, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου μέσα στην Ιερουσαλή.

Άρα σήμερα θέλει και τη ρεβάνς, έχοντας κερδίσει μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική τη Χάποελ Χολόν για το BCL με 77-65, με πρωταγωνιστή τον Σμιθ, ο οποίος είχε 26 πόντους. Από σήμερα μπορεί να θεωρήσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του BCL, αν κερδίσει μέσα στην Γαλλία.

Θα πάμε με την νίκη των ισραηλινών και μάλιστα σε συνδυασμό με το over 156,5 το οποίο είναι καλοπληρωμένο στο 4,25, που βρίσκουμε στη Stoiximan, οι πιο ρεαλιστές μπορούν να πάνε με την απλή νίκη της Χάποελ στο 2,27 ή και με το χάντικαπ υπέρ της στους +2,5 πόντους, για να πάρουν το ακόμη πιο ρεαλιστικό 1,88.