Προημιτελική φάση

*Νοκ-άουτ αναμέτρηση, σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

*Διεξάγεται στο Μπέργκεν όπου εδρεύει η Μπραν, αλλά στο “Åsane Arena”, το οποίο δεν είναι η φυσική της έδρα.

ΜΠΡΑΝ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 3-1 ως γηπεδούχος, της Χάουγκεσουντ, στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Στο 10’ ο Φίνε σκόραρε για το 1-0 και στο 11’ ο Ράσμουσεν πέτυχε δεύτερο γκολ για το 2-0 του ημιχρόνου. Στο 66’ ο Κρίστενσεν μείωσε σε 2-1, όμως στο 71’ ο Φίνε σκόραρε ξανά και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Μπραν θέλει να δείξει τα δόντια της από τη αρχή της νέας σεζόν, η οποία τη φέρνει εκ νέου στην πρώτη κατηγορία. Νίκησε εύκολα τη Χάουγκεσουντ (3-1) που είναι ομάδα της Eliteserien και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Πέρυσι, πραγματοποίησε απίθανη χρονιά, κέρδισε την επάνοδό της στην Eliteserien με χαρακτηριστική άνεση και χωρίς άγχος. Τερμάτισε στην κορυφή με 23 πόντους διαφορά από τη δεύτερη Στάμπαεκ, έκανε ρεκόρ επίτευξης τερμάτων, με μόλις μία ήττα σε 30 αγωνιστικές. Ο πρωτεργάτης της επιτυχίας Άιρικ Χόρνελαντ συνεχίζει στον πάγκο για δεύτερη γεμάτη σεζόν. Πρώτη συμμετοχή για τον στόπερ Σέρι Λάρσεν, στην επιστροφή του στο Μπέργκεν. Είναι εκτός οι τραυματίες Νίκλας Κάστρο και Ούλρικ Μάτισεν.  

Μπραν Στατιστικά

*4/5 αναμετρήσεις είχαν over 2.5 γκολ

*3/5 ματς τελευταία έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 4-1 της Οντ, εντός έδρας, στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Μόλις στο 4’ ο Τβέτερ σκόραρε για το 1-0 και στο 10’ ο Ντούνσμπι το 2-0. Στο 24’ ο Αλ-Σαέντ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 26’ και πάλι ο Ντούνσμπι έκανε το 4-0 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 81’ ο Βάλεμ μείωσε για το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Σάντεφιορντ είχε εύκολο έργο απέναντι στην Οντ (4-1) στο Κύπελλο, πήρε την πρόκριση μέσα σε καλό και αισιόδοξο κλίμα για μια νέα αρχή στη σεζόν, διαφορετική από την προηγούμενη. Ήταν πολύ αγχωτική χρονιά πέρυσι, έφτασε στο χείλος του γκρεμού και τον υποβιβασμό, αλλά έσωσε εν τέλει την παρτίδα στα μπαράζ, εναντίον της Κόνγκσβινγκερ χάρη στο 4-0 κυρίως, του πρώτου αγώνα. Θα πορευτεί και φέτος με το δίδυμο των Έντεγκορντ και Τέγκστρεμ στην τεχνική ηγεσία. Πολύ καλή προσθήκη ο Κούμσον από τη Μπόντο/Γκλιμτ που έπαιξε στη Μπραν για 3 χρόνια. Πέντε νέοι παίκτες ήταν στην ενδεκάδα με Οντ. 

Σάντεφιορντ Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις είχαν over 2.5 γκολ

*3/5 φιλικά παιχνίδια είχαν goal/goal

Μπραν – Σάντεφιορντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ