7η Αγωνιστική

* Under 2.5 τα 7/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Ατλέτικο Τουκουμάν. Ο Κορονέλ πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 41ο λεπτό.

Συνεχίζει την απογοητευτική της εκκίνηση στην σεζόν η Μπάνφιλντ, έμεινε ξανά στο μηδέν το προηγούμενο Σάββατο στο Τουκουμάν για να παραμείνει δίχως νίκη σε 10 διαδοχικό παιχνίδι (0-4-6), έχοντας σκοράρει σε μόλις δύο εξ αυτών!

Αναιμική δημιουργικά για ακόμη μία φορά με τον Σανγκινέτι στον πάγκο, της έλειψαν και οι εντάσεις στο τελευταίο παιχνίδι της, ήταν τυχερή που δέχθηκε μόνο ένα γκολ από την “ντεκάνο” στο πρώτο ημίχρονο του σαββατιάτικου αγώνα. Στο δεύτερο μέρος πήρε την επιθετική πρωτοβουλία, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει απειλές για την εστία των γηπεδούχων.

Κάκιστη η εντός έδρας συγκομιδή της στα εντός έδρας παιχνίδια των τελευταίων μηνών, δεν έχει κερδίσει κανένα από τα 7 πιο πρόσφατα (0-5-2), ενώ απέτυχε να βρει δίχτυα στα 5 τελευταία!

ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 13/15 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Ντεφένσα ι Χουστίσια.

Δεν κατάφερε να κάνει το 4/4 τη Δευτέρα η Μπόκα, παραδόξως έμεινε δίχως σκορ το παιχνίδι με την Ντεφένσα, παρά τις 45 τελικές, τις 9 μεγάλες ευκαιρίες και τα 4 δοκάρια που μοιράστηκαν σχεδόν ισόποσα μεταξύ των δύο ομάδων!

Με γρήγορο ρυθμό, χώρους για transition και πολλές επικίνδυνες καταστάσεις εκατέρωθεν η αναμέτρηση στο “Μπομπονέρα”, δεν ήθελε να μπει η μπάλα μέσα σε καμία από τις δύο εστίες. MVP του αγώνα ο κίπερ Ρομέρο με τις επεμβάσεις του, στην συνολική εικόνα η Ντεφένσα ήταν που άξιζε περισσότερο τη νίκη.

Είχε προηγηθεί η εύκολη κατάκτηση του Σούπερ Καπ απέναντι στην περσινή Κυπελλούχο Πατρονάτο (3-0) και την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Ρίβερ στον τελικό του Σούπερ Καπ για την σεζόν 2020, ο οποίος είχε αναβληθεί!

“Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με την Μπάνφιλντ και θα πάμε να παίξουμε με την ίδια 11αδα. Θέλουμε να δώσουμε αυτοπεποίθηση και ρυθμό στην ομάδα” δήλωσε ο κόουτς Ιμπάρα.

Εξέτισε τιμωρία ο Φερνάντες (χαφ), παραμένουν εκτός οι τραυματίες οι Ρόχο (στόπερ), Σεμπάγιος (εξτρέμ), Παγιέρο (χαφ), Ορσίνι (φορ).

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Μπάνφιλντ – Μπόκα Τζούνιορς στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ