36η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 2/4 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 2/4 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Γουίγκαν-Μπέρνλι 1-5.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΜΠΕΡΝΛΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Μπλάκπουλ, στα πλαίσια της 35ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά την πίεση που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι, δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα.

Καλή εμφάνιση, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη Μπέρνλι. Είχε τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και απείλησε με αρκετές από αυτές την αντίπαλη εστία, όμως δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Η άμυνά της δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, κρατώντας πολύ εύκολα το μηδέν παθητικό, αφού οι γηπεδούχοι ήταν εντελώς άστοχοι στη τελική τους προσπάθεια.

Συνέχεια στο αήττητο σερί που «τρέχει» εντός έδρας από την αρχή της σεζόν θέλει να δώσει και μπορεί να πετύχει, αφού φιλοξενεί την ουραγό του πρωταθλήματος και νεοφώτιστη Γουίγκαν. Παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση, δεν αναμένεται να πτοηθεί από το στραβοπάτημα της προηγούμενης αγωνιστικής, καθώς έχει απόσταση ασφαλείας από τη 2η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και γνωρίζει πως πολύ δύσκολα θα μειωθεί επικίνδυνα. Σκοράρει με συνέπεια εντός έδρας, ενώ έδειξε βελτίωση αμυντικά στα τελευταία της παιχνίδια, διατηρώντας σχετικά εύκολα το μηδέν στην εστία της.

Μπέρνλι Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Γουέστ Μπρομ με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες πέτυχε ο Ντάικ στο 27’.

Μέτρια εμφάνιση και ήττα για τη Γουίγκαν. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία, αποτυγχάνοντας να σκοράρει. Στο αμυντικό της κομμάτι πιέστηκε έντονα από νωρίς και υπέκυψε στην πίεση αυτή, μένοντας πίσω στο σκορ από τα μισά του πρώτου μέρους.

Να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει για θετικό αποτέλεσμα είναι ο στόχος της σήμερα, καθώς γνωρίζει πως το έργο της είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Μέτρια η εικόνα της σε γενικές γραμμές, βρίσκει μεν δίχτυα στις περισσότερες αναμετρήσεις της, αλλά σπανίως κρατάει ανέπαφη την εστία της, με αποτέλεσμα αυτό να της κοστίζει πολύτιμους βαθμούς. Δύσκολη η προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία, καθώς απέχει 6 βαθμούς από την 21η Κάρντιφ και αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, τότε οι πιθανότητές της μηδενιστούν στις επόμενες αγωνιστικές.

Γουίγκαν Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Μπέρνλι – Γουότφορντ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ