36η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 2/3 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 2/3 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Πόρτσμουθ 3-3.

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Μπάρνσλεϊ με σκορ 3-1, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Νόργουντ στο 17’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Καντέν στο 20’. Το 2-1 πέτυχε ο Μπισόπ στο 49’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κόουλ στο 60’.

Δεν έπεισε με την εικόνα της η Πόρτσμουθ και γνώρισε την ήττα. Κακό πρώτο μέρος, δέχθηκε έντονη πίεση και υπέκυψε σε αυτή πολύ εύκολα, μένοντας πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των γηπεδούχων, μειώνοντας, αλλά στη συνέχεια πέτυχαν ξανά γκολ, το οποίο «σφράγισε» τη νίκη τους.

Μια ακόμα πιο δύσκολη αναμέτρηση είναι προ των πυλών για κείνη, καθώς φιλοξενεί την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Σίγουρα απογοητευμένη από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, παρ’ όλα αυτά είναι μαχητική και σκοράρει με συνέπεια το τελευταίο διάστημα. Αναμένεται να δεχθεί έντονη πίεση αμυντικά, όμως έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις πως είναι σταθερή, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της.

Πόρτσμουθ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Πιτέρμπορο με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 35ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Τόμσον με αυτογκόλ στο 60’.

Τέταρτη σερί ήττα για τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ με μια ακόμα καλή εμφάνιση. Είχε τον έλεγχο στο ματς, δημιούργησε ευκαιρίες και εκμεταλλεύτηκε μία από αυτές, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ στην επανάληψη. Η άμυνά της παρέμεινε σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς όμως να χρειαστεί να επέμβει κάπου.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει, διατηρώντας ή και αυξάνοντας ιδανικά την απόστασή της από τη 2η Πλίμουθ. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, σκοράρει με συνέπεια και κόντρα σε κάθε αντίπαλο, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις στις οποίες κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παθητικό. Δεν συνηθίζει να δυσκολεύεται στις εξόδους της, μετρώντας αήττητο σερί εννέα αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα βρει δίχτυα σε όλες.

Σέφιλντ Γουένσντεϊ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Πόρτσμουθ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ