*28η αγωνιστική

*Σε προηγούμενους γύρους: Κέλτι Χαρτς – Ερντρι 1-0, Ερντρι – Κέλτι Χαρτς 1-0, Κέλτι Χαρτς-Ερντρι 1-1

ΕΡΝΤΡΙ

Προηγούμενο ματς: Η Ερντρι έχασε 3-2 εκτός έδρας από την Κουίν οφ Σάουθ, σε έναν αγώνα που κυνηγούσε συνεχώς στο σκορ. Δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, από τους Ιστ (35’), Γκίμπσον (43’) και παρόλο που μείωσε με τον ΜακΓκιλ στο 51’, βρέθηκε πάλι πίσω με δύο τέρματα διαφορά, μετά από τέρμα που «έφαγε» από τον ΜακΚέχνι στο 56’, μειώνοντας στο τελικό σκορ με τον Γκάλαχερ στο 72’.

Η Ερντρι ηττήθηκε με 3-2 εκτός έδρας από την Κουίν οφ Σάουθ, γνωρίζοντας τρίτη ήττα στους τέσσερις τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει. Οι δύο εξ αυτών ήταν στα πιο πρόσφατα παιχνίδια στο γήπεδό της, έπειτα από δύο σερί νίκες εκεί.

Παραμένει εκτός πρώτης τετράδας που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο, στην 5η θέση, παραμένοντας τουλάχιστον σε απόσταση βολής, στο -2 συγκεκριμένα, από την Αλόα που είναι ακριβώς από πάνω της.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του παίκτη – προπονητή, του μέσου ΜακΚέιμπ, που έχει κάποιες ενοχλήσεις μετά το τελευταιο παιχνίδι.

Ερντρι Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί G/G

*Εχει 9/15 over 2,5 εντός έδρας, 9/13 στο πρωτάθλημα

*Εχει 9/15 N/G εντός έδρας, 8/13 στο πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΕΛΤΙ ΧΑΡΤΣ

Προηγούμενο ματς: Η Κέλτι Χαρτς έχασε 1-2 εντός έδρας από το Εδιμβούργο, χωρίς να είναι πολύ χειρότερη από την αντίπαλο της, απλά δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματική. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από τέρμα του Ρόμπερτσον στο 29’, δέχθηκε και δεύτερο τέρμα από τον Τζέικομπς στο 68’, με τον Μπαρτζόνας στο 72’ να μειώνει, χωρίς όμως να καταφέρνει κάτι περισσότερο.

Η Κέλτι Χαρτς ηττήθηκε με 1-2 εντός έδρας από το Εδιμβούργο, χάνοντας ξανά έπειτα από δύο παιχνίδια, αλλά παραμένει αήττητη εδώ και έξι αγώνες μακριά από την έδρα της, με τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.

Εχασε πάλι μία θέση, πέφτοντας στην όγδοη του βαθμολογικού πίνακα, μοιάζοντας αυτή την περίοδο ως βαθμολογικά αδιάφορη, καθώς είναι στο +19 από την ένατη θέση που οδηγεί στα πλέι οφς για την παραμονή, αλλά και στο -9 από την πρώτη τετράδα που οδηγεί στα πλέι οφς ανόδου.

Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο αμυντικός Τόμπσον που λείπει εδώ και λίγο χρονικό διάστημα.

Κέλτι Χαρτς Στατιστικά

*Εχει τέσσερις σερί αγώνες με 2-3 γκολ

*Εχει 10/12 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 13/19 over 2,5 εκτός έδρας, 9/13 στο πρωτάθλημα

*Εχει 12/19 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας, 8/13 στο πρωτάθλημα

Ερντρι-Κέλτι Χαρτς στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ