Bet365: Μεγάλη συμφωνία για βίντεο σε εμπορικές διοργανώσεις

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Σε μια νέα συνεργασία προχώρησε η bet365 με την εταιρεία αθλητικού μάρκετινγκ Infront. Πρόκειται για μια διεθνή συμφωνία διανομής περιεχομένου με επέκταση της προσφοράς βίντεο.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η παγκόσμια εταιρεία στοιχημάτων με έδρα το Στόουκ πλέον θα μεταδίδει 18.000 ώρες αθλητικού περιεχομένου βίντεο. Μάλιστα, από 30 κατόχους δικαιωμάτων σε 80 εκατομμύρια πελάτες σε περισσότερες από 160 χώρες.

Παίξε νόμιμα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας επιπλέον στόχος είναι η μείωση του λανθάνοντος χρόνου ροής, ιδανικά από το τρέχον πρότυπο μεταξύ έξι και εννέα δευτερολέπτων. Προκαλεί σημαντικές καθυστερήσεις στη διανομή δεδομένων και βίντεο.

Ο Κρις Κάτλινγκ , Επικεφαλής του Infront Bettor, δήλωσε: “Αυτή είναι μια σημαντική συμφωνία για την Infront Bettor. Οι προηγούμενοι μήνες υπήρξαν πολυάσχολοι και συναρπαστικοί για την έναρξη του τμήματος, τη δημιουργία σημαντικών και ισχυρών δραστηριοτήτων. Αλλά και την απόκτηση ενός συνόλου στοιχηματικών δικαιωμάτων και την επικοινωνία για τη νέα μας υπηρεσίας.

Το να έχουμε συνεργάτη που ηγήθηκε της ψηφιακής επανάστασης του διαδικτυακού στοιχηματισμού και είναι τόσο προνοητικός όσο η bet365 επικυρώνει τη σκληρή δουλειά μέχρι αυτό το σημείο. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παραδώσω το περιεχόμενό μας στην bet365 και θα συνεργαστώ με τους ηγέτες του κλάδου για να αναπτύξουμε τη φίρμα μας ακόμη περισσότερο”.

Στόχος το 1 δευτερόλεπτο αναμονής

Για την επίτευξη των στόχων, η Infront Bettor σκοπεύει να εργαστεί στενά με τον συνεργάτη της, IGameMedia. Για βελτιωμένο προϊόν στο χαρτοφυλάκιο της bet365 και για να μειώσει τις καθυστερήσεις σε περίπου ένα δευτερόλεπτο.

Η κίνηση αφορά διοργανώσεις για τις οποίες η Infront κατέχει αποκλειστικά δικαιώματα μάρκετινγκ. Τα τουρνουά που περιλαμβάνονται στη συμφωνία είναι το Λιγκ Καπ Αγγλίας, το Κύπελλο Γαλλίας, η Α’ Τουρκίας και το Τσάμπιονς Λιγκ Χόκεϊ.

Ο Κάτλινγκ συνέχισε: “Με έναν ηγέτη της αγοράς, όπως η bet365, να δείχνει πραγματική επιθυμία να έχει ροή σε πραγματικό χρόνο, βλέπω έναν νέο ορίζοντα για προϊόντα βίντεο. Με αύξηση της αφοσίωσης των θαυμαστών και του επιπέδου της εμπειρία στοιχηματισμού”.


👉 Το Betarades.gr είναι το Νο1 site για το παμε στοιχημα στην Ελλάδα και προσφέρει καθημερινά:

✍️ Προγνωστικά στοίχημα
📊 Αναλύσεις Αγώνων
⚽️ Προγνωστικά ποδόσφαιρο
🏀 Προγνωστικά μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά τέννις
🎯 Προγνωστικά Value Bets
Κουπόνι Πάμε Στοίχημα
🥇 Στοιχηματικές Εταιρίες
🎁 Προσφορές* χωρίς κατάθεση

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.