30η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου αγώνα: Γουίγκαν-Μπλάκμπερν 1-0.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Μπέρμιγχαμ, στα πλαίσια της φάσης των «32» του FA Cup. Παρά τις ευκαιρίες που είχαν αμφότερες, καμία δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Πρόκριση για τη Μπλάκμπερν στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Παρά την πίεση που δέχθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, παρέμεινε σταθερή και κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία της τους γηπεδούχους. Μεσοεπιθετικά δεν απείλησε ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα ο αγώνας να οδηγηθεί στην παράταση, όπου εκεί ήταν αποτελεσματικότερη, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ και διατηρώντας το ως τη λήξη.

Να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα είναι ο στόχος της, καθώς η εικόνα της το τελευταίο διάστημα δεν είναι σε καμία περίπτωση πειστική. Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, δεν μπορεί να βρει σταθερότητα, με αποτέλεσμα να μετράει τέσσερις σερί αναμετρήσεις χωρίς νίκη. Σκοράρει μεν, αλλά αυτό δεν φαίνεται να της είναι αρκετό, αφού αμυντικά είναι επιρρεπής σε λάθη και αυτό της κοστίζει. Εκτός εξάδας πλέον, αν και έχει τουλάχιστον μία αγωνιστική λιγότερη από τις περισσότερες ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα από αυτή βαθμολογικά, παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να αλλάξει άμεσα την εικόνα της προκειμένου να μπει ξανά στη μάχη για τα πλέι-οφ.

Μπλάκμπερν Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Λούτον με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Αντεμπάγιο στο 88’.

Μέτρια εμφάνιση και ήττα για τη Γουίγκαν. Είχε μεν την κατοχή της μπάλας σε υψηλά επίπεδα και δημιούργησε μάλιστα αρκετές ευκαιρίες, όμως ήταν εντελώς άστοχη στη τελική της προσπάθεια, με αποτέλεσμα να μείνει στο μηδέν. Η άμυνά της ήταν εκείνη που την πρόδωσε για ακόμα μία φορά, αφού υπέκυψε πολύ εύκολα στις απειλές των φιλοξενούμενων.

Αντίδραση θέλει να βγάλει μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, έχει πολλά προβλήματα στο αμυντικό της κομμάτι, τα οποία μοιάζει ανήμπορη να λύσει, ενώ παρά το γεγονός ότι βρίσκει με συνέπεια δίχτυα στις περισσότερες αναμετρήσεις της, αυτό δεν της είναι αρκετό ώστε να αποσπάσει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μακριά από το γήπεδό της είναι μεν μαχητική, δυσκολεύοντας κάθε αντίπαλο, ειδικά στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, αλλά και πάλι δεν έχει καταφέρει να φύγει με νικηφόρο αποτέλεσμα από αντίπαλη έδρα από τις αρχές του Οκτώβρη κόντρα στη Ρόδεραμ (0-2).

Γουίγκαν Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μπλάκμπερν – Γουίγκαν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ