21η αγωνιστική

*Για τον α’ γύρο: Μπάερουθ – Φράιμπουργκ Β 0-1.

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ Β

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς γκολ απέναντι στην Άουε, για την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε ένα κάκιστο ποιοτικά παιχνίδι, καμία από τις δύο δεν κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της, με τις ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες, αν όχι μηδαμινές. Έτσι, το 0-0 έμεινε μοιραία μέχρι τέλους.

Αήττητη μετά τη χειμερινή διακοπή η ομάδα του κόουτς Σταμ (2-1-0), με τα δύο από τα τρία παιχνίδια της να ολοκληρώνονται με g/g. Βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με την 3η Σααρμπρίκεν, που καταλαμβάνει την τελευταία προνομιούχο θέση για την άνοδο. Δεν έχει ήττα στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της (3-1-0), με τα τρία πιο πρόσφατα να ολοκληρώνονται με under2.5 γκολ.

Σταθερά εκτός ο Οντουζάνς.

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ Β ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

*N/g στα 3/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΠΑΕΡΟΥΘ

Προηγούμενο ματς: Σπουδαία εντός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στην Ίνγκολσταντ, για την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εκμεταλλεύτηκε το δυνατό της ξεκίνημα και πήρε το προβάδισμα στο 17ο λεπτό του αγώνα, με το υπόλοιπο παιχνίδι να είναι γεμάτο μονομαχίες και σκληρά μαρκαρίσματα. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο διαιτητής υπέδειξε πέντε κίτρινες κάρτες σε παίκτες της Μπάερουθ στο 1ο ημίχρονο! Οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης στο β’ μέρος, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, όχι όμως ικανές να τους οδηγήσουν στην ισοφάριση. Έτσι, το 1-0 έμεινε μοιραία μέχρι τέλους. 

Άφησε πίσω της τη βαριά ήττα με 4-0 από την Άουε και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Αναρριχήθηκε στη 17η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με τη 16η Σβίκαου, που βρίσκεται εκτός ζώνης υποβιβασμού. Η παρουσία της μακριά από το γήπεδο της είναι πολύ κακή έως τώρα στην 3.Liga, αφού μετράει μόλις 1 νίκη σε 10 εκτός έδρας αγώνες (1-2-7), έχοντας σκοράρει μόλις 6 φορές στο διάστημα αυτό.

Αποβλήθηκε στο ματς με την Ίνγκολσταντ και θα απουσιάσει σήμερα ο τιμωρημένος Ζεϊνουλάχου.

ΜΠΑΕΡΟΥΘ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over2.5 γκολ στα 3/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

*N/g στα 3/5 τελευταία επίσημα εκτός έδρας παιχνίδια της.

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ Β – ΜΠΑΕΡΟΥΘ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ