*Φάση των “16” του Κυπέλλου Γερμανίας. Μονές αναμετρήσεις. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

*GG & over 2,5 στα 2/3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ (Β’)

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (1-0) της Καρλσρούης. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Λάιπερτς στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Χρειάστηκε ένα γκολ στην εκπνοή των καθυστερήσεων για να επιστρέψει με το “τρίποντο” από την έδρα της Καρλσρούης (1-0) η Πάντερμπορν, βάζοντας παράλληλα τέλος σε αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών στο πρωτάθλημα. Ποδαρικό με το δεξί, λοιπόν, για το συγκρότημα του Κβάσνιοκ που βρίσκεται στο -7 από την 3η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου.

Πέρα από το γκολ δημιούργησε άλλες τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει νωρίτερα, την ώρα που ο τερματοφύλακας Χουτ κατέγραψε πέντε αποκρούσεις. “Θα αφήσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο. Η Στουτγκάρδη είναι ποιοτικότερη από εμάς, περιμένουμε μία μαγική βραδιά”, ανέφερε ο προπονητής της Πάντερμπορν που αναμένεται να προχωρήσει σε ροτέισον. Τη θέση του Κλέφις αναμένεται να πάρει ο Ρορ, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Πλάτε. Φανέλα βασικού διεκδικούν Χούνεμαϊερ και Πιέρινγκερ.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 9/12 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ (Α’)

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-1) από τη Λειψία. Δύο γκολ πέτυχε ο Σομποσλάι (25′, 49′), το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φούριχ με πέναλτι (68′).

Με άδεια χέρια επέστρεψε από τη “Red Bull Arena” η Λειψία γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τη Λειψία. Δεν κλείστηκε στα καρέ της, διεκδίκησε τις πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα και θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερες φορές. Χαρακτηριστικό είναι πως είχε xGoals 1.69, έναντι 1.01 των γηπεδούχων. Ήταν η πρώτη ήττα στο 2023 για το συγκρότημα του Λαμπαντία, μετά τις ισοπαλίες κόντρα σε Μάιντς (1-1 εντός) και Χόφενχαϊμ (2-2 εκτός).

Παραμένει χωρίς νίκη μακριά από την έδρα της σε εννέα αναμετρήσεις (τέσσερις ισοπαλίες, πέντε ήττες), στις 29 Ιουλίου επικράτησε της Ντιναμό Δρέσδης για το Κύπελλο Γερμανίας (1-0). Την τελευταία φορά που επισκέφθηκε την έδρα της Πάντερμπορν επικράτησε με 2-1 τον Μάιο 2015. Ένα βήμα μακριά από την Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται ο Αχαμαντά που, προφανώς, δεν βρίσκεται στην αποστολή. Αποκτήθηκαν οι Ζιλ Ντίας (ΜΕ) και Χαραγκούτσι (ΜΕ) από Μπενφίκα (2 εκ. ευρώ) και Ουνιόν (1 εκ. ευρώ) αντίστοιχα. Παραχωρήθηκε στην Τρουά ο Τιμπιντί (ΜΕ) έναντι 2,6 εκ. ευρώ.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ