*22η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Μπενεβέντο – Φροζινόνε 2-1

*GG & over 2,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (3-1) της Μπρέσια. Ο Πάμπλο Ροντρίγκες άνοιξε το σκορ στο 18′, απάντησαν οι Μόρο (37′), Ινσίνιε (40′) και Μπάες (76′) για τους φιλοξενούμενους.

Να εκμεταλλευτεί την γκέλα της Τζένοα στο “Luigi Ferraris”, αυξάνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στους οχτώ βαθμούς έχει ως στόχο η πρωτοπόρος Φροζινόνε. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες, την προηγούμενη βδομάδα επέστρεψε με το “τρίποντο” από την έδρα της Μπρέσια επικρατώντας με 3-1.

Είδε τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 8′ και να προηγούνται δέκα λεπτά αργότερα, κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα στο 76′. Τα “καναρίνια” σπέρνουν τον τρόμο σε κάθε αντίπαλο τους στο “Benito Stirpe”: Σε δέκα αγωνιστικές έχουν απολογισμό 8-2-0, κράτησαν το μηδέν σε οχτώ. Στην αποστολή του προπονητή Γκρόσο βρίσκονται εκ νέου Γκαριτάνο και Μουλατιέρι, νοκ άουτ τέθηκε ο Μπολόκα.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Σκόραρε στα 14/16 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-1) από την Τζένοα. Στο 12′ ο Κόντα άνοιξε το σκορ, απάντησαν οι γηπεδούχοι με Τέγιο στο 58′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πούσκας.

Όλο και περισσότερο βυθίζεται στο βαθμολογικό πίνακα η Μπενεβέντο! Αγνοεί τη νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), την προηγούμενη βδομάδα δέχτηκε μαχαιριά στην καρδιά στην εκπνοή των καθυστερήσεων με αντίπαλο την Τζένοα στο “Ciro Vigorito” (2-1). Το τελικό αποτέλεσμα, ακόμα κι έτσι όπως ήρθε, κρίνεται δίκαιο μιας και οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δημιουργώντας σωρεία κινδύνων μπροστά από την εστία του Παλεάρι.

Μακριά από το σπίτι τους οι “μάγισσες” παραμένουν αήττητες σε πέντε αγωνιστικές (2-3-0): Σκόραραν σε όλες, κράτησαν το μηδέν μόλις σε μία. Δεν υπολογίζεται ο Γκλικ για τη σημερινή αναμέτρηση, στην αποστολή του προπονητή Καναβάρο βρίσκεται ο Πετινάρι που αποκτήθηκε από την Τερνάνα.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ