*Φάση των «32» του FA Cup Αγγλίας. Όποια ομάδα κερδίσει προκρίνεται στον επόμενο γύρο. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της τωρινής φιλοξενούμενης.

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ (ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον Μπρίστολ Σίτι με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Ντακ στο 54’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Σεμένγιο στο 68’. Παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Αγιάλα στο 74’, το σκορ έμεινε απαράλλακτο ως το τελευταίο σφύριγμα.

Δεν έπεισε με την εικόνα της η Μπλάκμπερν, αλλά κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Μπρίστολ Σίτι. Κάκιστο πρώτο ημίχρονο, ήταν σαν να μην έχει μπει στον αγωνιστικό χώρο, αφού δεν υπήρχε δημιουργία μεσοεπιθετικά, ενώ αμυντικά πιέστηκε, αλλά κράτησε το μηδέν. Στην επανάληψη ήταν καλύτερη και αποτελεσματικότερη, βρίσκοντας πρώτη δίχτυα, αλλά δεν άργησε να έρθει το γκολ της ισοφάρισης, αφού υπέκυψε εύκολα στους ανώτερους αγωνιστικά γηπεδούχους.

Την ευκαιρία να βρεθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης έχει σήμερα, καθώς βρίσκει μπροστά της μια γνώριμη αντίπαλο. Μέτρια η εικόνα της το τελευταίο διάστημα, έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, ενώ φαίνεται να δυσκολεύεται αρκετά να κρατήσει το μηδέν παθητικό σε πολλές από τις αναμετρήσεις της, με αποτέλεσμα να χάνει πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για τα πλέι-οφ. Εντός έδρας έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο παρ’ όλα αυτά και αυτό μπορεί να τη βοηθήσει ώστε να πάρει σήμερα την πρόκριση χωρίς να «μπλέξει» με επαναληπτικό αγώνα. Μπορεί σαφέστατα να εκμεταλλευτεί και την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αντίπαλός της, αφού δέχεται γκολ με τεράστια ευκολία αυτή την περίοδο.

Μπλάκμπερν Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ (ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Πρέστον με σκορ 1-2, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Λέντσον στο 10’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μπράουνι στο 15’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γιούτκεβιτς στο 83’.

Ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα για τη Μπέρμιγχαμ. Δεν μπήκε καθόλου καλά στο πρώτο ημίχρονο και το πλήρωσε γρήγορα, αφού οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και έπιασαν την άμυνά της στον ύπνο, παίρνοντας «ασφαλές» προβάδισμα στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερη, πίεσε έντονα, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.

Δύσκολη κλήρωση παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει ομάδα που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με εκείνη, καθώς η εικόνα της αυτή την περίοδο δεν είναι σε καμία περίπτωση καλή. Έχει πάρα πολλά θέματα να λύσει, κυρίως στο αμυντικό της κομμάτι, καθώς δεν μπορεί με κανένα τρόπο να σταματήσει να δέχεται γκολ. Μεσοεπιθετικά ναι μεν βρίσκει λύσεις και σκοράρει με συνέπεια, όμως αυτό δεν της είναι σε καμία περίπτωση αρκετό. Σίγουρα ο βασικός της στόχος για φέτος είναι να μην κινδυνέψει με υποβιβασμό και με βάση τα τελευταία αποτελέσματα είναι πολύ πιθανό να μπει σε μπελάδες, όμως μια πρόκριση στη τελική φάση του κυπέλλου να έδινε ένα μεγαλύτερο κίνητρο και μια καλύτερη ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μπέρμιγχαμ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Μπλάκμπερν – Μπέρμιγχαμ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ