*Απερτούρα, 2η αγωνιστική 

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (3-3-3).

ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα στην πρεμιέρα του Απερτούρα. Αρκετά τυχερό αποτέλεσμα, αφού έδειξε ευάλωτη αμυντικά, επέτρεψε στην αντίπαλό της να φτάσει πολλές φορές στα καρέ της, χωρίς όμως να το πληρώσει. Παράλληλα, ήταν ακίνδυνη μπροστά και δεν απείλησε με αξιώσεις σε κανένα σημείο του ενενηνταλέπτου. 

Κρατάει μόνο το αποτέλεσμα από την πρεμιέρα, αφού παρά την κακή της εικόνα κατάφερε να μείνει όρθια σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας. Ο τεχνικός Σουάρεζ τόνισε πως θα υπάρξει βελτίωση, απλώς η ομάδα του χρειάζεται πίστωση χρόνου. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Ενβγικάδο Στατιστικά

*5/7 τελευταία επίσημα παιχνίδια της έληξαν με N/G και Under 2,5

*3/4 τελευταία επίσημα παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ

Προηγούμενο ματς: Το τελευταίο της επίσημο χρονολογείται στις 30/11, όταν είχε πάρει ισοπαλία στην έδρα της Ατλέτικο Νασιονάλ, την τελευταια αγωνιστική του Κλαουσούρα (1-1).

Από τις μεγάλες άτυχες της περσινής σεζόν η φιλόδοξη αλλά άσημη ιστορικά Λα Εκιδάδ, αφού για έναν βαθμό στην συνολική βαθμολογία έχασε την 8η θέση και το τελευταίο εισιτήριο του Σουνταμερικάνα. Παρά την εξαιρετική της πορεία στο Απερτούρα, αφού έφτασε μέχρι τα πλέι οφ και έχασε για λίγο την πρωτιά του ομίλου της, στο Κλαουσούρα εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα, το προγραμματισμένο παιχνίδι της θα διεξαχθεί προς τα μέσα του Φλεβάρη. Δεν κουνιέται από την θέση του ο τεχνικός Γκαρσία, που έχει πιστωθεί όλες τις επιτυχίες της τα τελευταία χρόνια. Τέλος, δεν ενισχύθηκε μεταγραφικά θα στηριχθεί σε ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών από τις ακαδημίες της.

Λα Εκιδάδ Στατιστικά

*8/9 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 4/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ – ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ στο Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ