2η αγωνιστική

* Goal/Goal τα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, τα 5 εξ αυτών συνδυάστηκαν με Over 2.5.

* Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Κονσεπσιόν καθώς ο αγωνιστικός χώρος του “Santa Laura” είναι σε κάκιστη κατάσταση.

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-3) επί της Έβερτον. Ο Ντι Σάντο άνοιξε το σκορ στο 44’, ο Πινάρες έκανε το 0-2 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και ο Σαμπέδρι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 74’.

Με εντυπωσιακό διπλό ξεκίνησε το 2023 η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, σα να μην έζησε την περσινή άσχημη σεζόν, έδειξε έτοιμη να επιστρέψει στη διεκδίκηση του τίτλου.

Δύσκολο το ξεκίνημα στη Βίνια ντελ Μαρ, η Έβερτον μπήκε καλύτερα στο ματς, ήταν πιο κινητική, είχε δοκάρι. Αφού απορρόφησε την αρχική πίεση όμως η Ουνιβερσιδάδ χτύπησε στο transition για το 0-1 στην πρώτη της “καθαρή” ευκαιρία και πάνω στο μομέντουμ του προβαδίσματος έπαιξε κάθετα για το 0-2 που ουσιαστικά “τέλειωσε” το ματς. Διαχειρίστηκε άψογα το δεύτερο ημίχρονο, έδωσε μέτρα στους γηπεδούχους, αλλά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και βρήκε τρίτο γκολ ξανά στο transition.

Σκόραρε στο ντεμπούτο του ο έμπειρος επιθετικός Ντι Σάντο, έβγαλε υπέροχη ασίστ για το 0-2 ο επίσης νεοφερμένος επιθετικός Αραβένα, MVP ο επιτελικός Πινάρες που δεν είχε προλάβει να προσαρμοστεί στο β’ μισό της περσινής σεζόν. Με γκολ μπήκε στο 2023 και ο μόνιμος αρχισκόρερ της ομάδας Σαμπέδρι.

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 5/7 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 6/8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΚΟΥΡΙΚΟ ΟΥΝΙΔΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Κοκίμπο Ουνίδο. Ο Άρμπουνιτς πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 69’ και στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Λέιβα των γηπεδούχων.

Με το δεξί μπήκε στο 2023 η Κούρικο που εξέπληξε θετικά στην περσινή σεζόν, έβγαλε και πάλι μεγάλη δυναμική στο “Λα Γκράνχα” και πήρε δίκαιη νίκη.

Μπήκε με ορμή η ομάδα του Μουνιός από το ξεκίνημα, προσπάθησε να κυριαρχήσει εδαφικα, απείλησε από νωρίς. Είχε γεμάτο δοκάρι κι επικίνδυνα σουτ από το ύψος της περιοχής. Ισορροπήθηκε η κατάσταση μετά το πρώτο ημίωρο, αλλά η Κούρικο συνέχισε να είναι πιο απειλητική και βρήκε τη λύση από στατική φάση με τον στόπερ της. Άψογη η διαχείριση του προβαδίσματός της, δεν κινδύνευσε στην συνέχεια.

ΚΟΥΡΙΚΟ ΟΥΝΙΔΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 7/8 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 8/10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ