*16η αγωνιστική

*Η Ναντ νίκησε στις 5/6 τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας.

*No/Goal ήρθαν οι 13/14 πρόσφατες αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας.

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΤΡΟΥΑ

Προηγούμενο ματς: Φιλική ήττα 1-0 από την Παρί.

Μπήκε με άσχημο τρόπο στη σεζόν (τρεις ήττες), βρήκε μετά πατήματα, “έτρεξε” ένα θετικό σερί, αλλά στα τελευταία παιχνίδια δεν πήρε αυτά που ήθελε, κυρίως στο γήπεδο της, όπου έρχεται από διαδοχικές ισοπαλίες. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός επικίνδυνης ζώνης, είναι 13η, έναν βαθμό πάνω από την τελευταία τετράδα. Έχει κενά στα μετόπισθεν, δέχθηκε γκολ σε όλα τα φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος, με 31 γκολ παθητικό έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα της Ligue 1. Στο γήπεδό της υπέστη μια ήττα σε οκτώ ματς (1-6-1), τα πέντε πιο πρόσφατα ήρθαν “Χ”.

Ο Μπρουνό Ιρλές αποτέλεσε παρελθόν στο προτελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή, ο βοηθός του Κλοντ Ρομπέν ήταν στον πάγκο στην ήττα από την Μπρεστ (2-1), αλλά η διοίκηση βρήκε στη διακοπή προπονητή, τον Αυστραλό Κισνόρμπο (πρώην Μέλμπουρν Σίτι, πήρε το πρωτάθλημα), ο οποίος θα δουλέψει για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Σε δύο φιλικά στη διακοπή έφερε 0-0 με τη Λέστερ και ηττήθηκε 1-0 από την Παρί FC. Εξέτισε ο γκολκίπερ Γκαλόν, τιμωρημένος ο επιθετικός/πρώτος σκόρερ Μ. Μπαλντέ.

ΤΡΟΥΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα οκτώ τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

*Over 2.5 τα 6/8 πρόσφατα ματς στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Φιλική ήττα 2-1 από τη Λοριάν.

Η μία νίκη στην πρώτη δεκάδα αγώνων στη Ligue 1 δείχνει πως επηρεάστηκε η ομάδα απ’ τις παράλληλες υποχρεώσεις της στην Ευρώπη. Με δύο νίκες σε 15 παιχνίδια (ρεκόρ 2-7-6) βρίσκεται αναμενόμενα στο δεύτερο μισό της κατάταξης, ισοβαθμεί μάλιστα με την τελευταία ομάδα που υποβιβάζεται.

Το υλικό της πάντως είναι αξιοπρεπέστατο και δύσκολα θα μπει σε περιπέτειες με την παραμονή της. Αυτό το δείχνει η ευρωπαϊκή της πορεία, πέρασε από τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και στα πλέι οφ της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει με την Γιουβέντους.

Στην τελευταία της υποχρέωση παραχώρησε 2-2 με την Αζαξιό, σε παιχνίδι που ήταν πίσω στο σκορ με 0-2 και ισοφάρισε στο φινάλε. Αγνοεί τη νίκη στις οκτώ φετινές εξόδους της σε επίπεδο πρωταθλήματος (0-3-5). Σε δύο φιλικά στη διακοπή παραχώρησε 1-1 με τη Λαβάλ και ηττήθηκε 2-1 από τη Λοριάν. Αποχωρούν από την ομάδα οι μπακ Φάμπιο (πάει Γκρέμιο) και Άπια. Εξέτισε ο στόπερ Παλουά, μπήκε αποστολή ο επιθετικός Γκαναγκό που ήταν αμφίβολος. Επιστρέφει ο μπακ Σεντόνζ.

ΝΑΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα 6/8 πρόσφατα παιχνίδια.

*Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Τρουά – Ναντ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ