21η αγωνιστική

*Μετρούν 6/10 αναμετρήσεις με No Goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Η Λεγανές δεν έχει υποστεί ήττα από τη Σαραγόσα στα πρόσφατα 4 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΛΕΓΑΝΕΣ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 εκτός έδρας και αντίπαλο την Ανδόρα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους και έμειναν στο μηδέν. Στο 74’ ο Χιλ σκόραρε για το 1-0 της Ανδόρα, ενώ στο 79’ ο Σισέ ισοφάρισε και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Λεγανές εξακολουθεί να βρίσκεται στο ίδιο σημείο αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα. Παρότι δε χάνει εύκολα και αυτό αναμφίβολα είναι πολύ θετικό για την ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, εξίσου δύσκολα κερδίζει και είναι ενδεικτικό ότι προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. Τελευταία, δεν κατάφερε να σκοράρει πρώτη στην έδρα της Ανδόρα (1-1) και απλά έσωσε το βαθμό με σχετικά γρήγορη απάντηση στο τέρμα που δέχτηκε. Ισοπαλία με γκολ και στο αμέσως προηγούμενο κόντρα στη Μιραντές (2-2) στη Μαδρίτη. Συμπλήρωσε εννέα αναμετρήσεις χωρίς ήττα, αλλά μετρά μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες στα πρόσφατα πέντε παιχνίδια. “Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, έρχονται από καλό σερί και με τη νίκη επί της Ουέσκα, πιστεύουν ότι μπορούν να κοιτάξουν ψηλότερα”, δήλωσε ο τεχνικός των “Πεπινέρος”, Ιδιάκεθ. Είναι εκτός ο τιμωρημένος Ντάνι Ράμπα. 

Λεγανές Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις τελευταία με goal/goal

*3/5 παιχνίδια έληξαν με under 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 6/10 ματς εντός έδρας 

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 3-0 εντός έδρας, εναντίον  της Ουέσκα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 3’ ο Φράντσο Σεράνο σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων και στο 14’ ο Σιμεόνε έκανε το 2-0 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 90+3’ ο Βάδα με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Σαραγόσα φαίνεται να βρίσκει ρυθμό μετά την αλλαγή προπονητή, είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει υποστεί ήττα για πέντε αγωνιστικές. Πολύ σημαντική επιτυχία, η νίκη στο ντέρμπι της Αραγονίας εναντίον της Ουέσκα (3-0), επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση και σίγουρα αποκτά ψυχολογία για τη συνέχεια, ώστε να παραμείνει σε ανοδική πορεία. Θετικό επίσης ότι δεν έχει δεχτεί γκολ για δύο αναμετρήσεις. Επιστρέφει στον πάγκο ο Φραν Εσκριμπά, ο οποίος εξέτισε την ποινή τεσσάρων αγωνιστικών που του επιβλήθηκε. “Ο Εσκριμπά άλλαξε τη νοοτροπία μας, τώρα κοιτάμε περισσότερο την επίθεση και την αντίπαλη εστία”, δήλωσε ο Λαραθάμπαλ που είναι εκ νέου διαθέσιμος. Είναι εκτός οι Κρίστιαν Άλβαρες, Ιβάν Αθόν, εξέτισε και ο Πέτροβιτς.  

Σαραγόσα Στατιστικά

*6/10 παιχνίδια έληξαν με “2-3 γκολ”

*3/5 αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*Σκοράρει σε 3/10 ματς εκτός έδρας

Λεγανές – Σαραγόσα στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ