NFL: Οι Μπιλς έχουν βρει την αντι-Μπέλιτσικ συνταγή

Dimitris_Betarades
Δημήτρης Βασιλάκος
Ανανεώθηκε:
NFL slider
  • Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής ανοίγει με το ντέρμπι απόψε τα ξημερώματα στο Φόξμπορο. 

ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ ΠΑΤΡΙΟΤΣ  –  ΜΠΑΦΑΛΟ ΜΠΙΛΣ  (02/12, 03:15)

  • Ντέρμπι της AFC East. Οι Μπιλς κέρδισαν τα 4/5 μεταξύ τους παιχνίδια την τελευταία διετία, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα playoff τον περασμένο Ιανουάριο με το εντυπωσιακό 47-17 στο Μπάφαλο. Στις δύο τελευταίες επισκέψεις τους στο Φόξμπορο σκόραραν 33 & 38 πόντους αντίστοιχα! 

ΠΑΤΡΙΟΤΣ (6-5):

Το νικηφόρο σερί τριών αγώνων για τους Πάτριοτς διακόπηκε την προηγούμενη Πέμπτη στη Μινεσότα, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι απέναντι στους Βάικινγκς (33-26), με πολύ δράμα, πολλαπλές αλλαγές στο μομέντουμ και 5 ισοφαρίσεις μέσα στο ματς! Απέτυχαν να σκοράρουν στα τρία τελευταία drives, αλλά η εμφάνιση του Τζόουνς ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντική για την συνέχεια. Ο δευτεροετής quarterback προερχόταν από πολλές άσχημες εμφανίσεις μέσα στο 2022, αλλά στη Μινεάπολις πραγματοποίησε μακράν την κορυφαί της σεζόν του. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 28/39 πάσες για 382 γιάρδες και 2 TDs, είχε επαρκή προστασία από την γραμμή του και απέφυγε τα λάθη. Κουβάλησε την επίθεση, αφού το run game ήταν σπάνια αναμικό με μόλις 45 γιάρδες. Μοίρασε σωστά το παιχνίδι, με 6 διαφορετικούς αποδέκτες να έχουν 3+ υποδοχές!

Αμυντικά όμως είχαν προβλήματα, ειδικά στην δημιουργία pass rush. Δεν κατάφεραν να πιέσουν τον Κάζινς και μετά από δύο σερί παιχνίδια δίχως touchdown παθητικό, επέτρεψαν 3 στον QB των Βάικινγκς, σε 30/37 πάσες!

  • Ιατρικό Δελτίο:

Εκτός αποστολής οι Χάρις (RB), Γουίν (OL), αμφίβολοι οι Άντριουζ (OL), Τζόουνς (cornerback), Μέιερς (receiver), Μιλς (cornerback), Πέπερς (safety). Μακροχρόνια εκτός οι Μπάρμορ (DL), Κάνον (OL).

Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς – Μπάφαλο Μπιλς στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΙΛΣ (8-3):

Έμειναν στο Ντιτρόιτ για σχεδόν μία εβδομάδα για να πετύχουν back to back νίκες. Μετά το εκτάκτως (λόγω χιονοθύελλας) τύποις εντός έδρας παιχνίδι με τους Μπράουνς (31-23), ανήμερα Thanksgiving επικράτησαν των ανεβασμένων Λάιονς (25-28) και διατηρήθηκαν στην κορυφή της AFC East μαζί με τους Ντόλφινς.

Με μεγάλη δυσκολία και πολύ άγχος ήρθε η νίκη επί των Λάιονς, χρειάστηκε λάθος διαχείριση του γηπεδούχου κόουτς μέσα στο τελευταίο δίλεπτο και “επικό” drive 21 δευτερολέπτων στο φινάλε για το νικητήριο field goal στη λήξη. Δεν πλήρωσαν τα 4 σερί “άδεια” drives στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, κομβικές για τη διαμόρφωση του τελικού σκορ η safety που κατάφερε η άμυνά τους και η αστοχία του γηπεδούχου kicker σε πολύ βατό λάκτισμα στην 3η περίοδο.

Μέτρια εμφάνιση συνολικά από τον Άλεν (24/42, 253γ., 2TD/1INT), ο οποίος όμως βρήκε τη λύση στο τέλος, σε συνεργασία με τον Ντιγκς. Στα θετικά ότι για δεύτερο σερί παιχνίδι το run game δούλεψε σωστά (164 γιάρδες), με τον Σινγκλτέρι να έχει 5.1 γιάρδες μ.ο. στις κούρσες του.

  • Ιατρικό Δελτίο:

Εκτός αποστολής οι Βον Μίλερ (linebacker), Ντόκινς (OL). Μακροχρόνια εκτός οι Κράουντερ (receiver), Μπότγκερ (OL), Κούμαρο (receiver).

Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς – Μπάφαλο Μπιλς στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Οι Μπιλς έχουν δείξει στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ότι έχουν βρει το πλάνο για να εκθέτουν την άμυνα του Μπέλιτσικ. Με εξαίρεση το περσινό ειδικών καιρικών συνθηκών ντέρμπι στο Μπάφαλο, στα τρια υπόλοιπα των δύο τελευταίων ετών σκόραραν 47, 33 & 38 πόντους αντίστοιχα! Με το run game να έχει βρει ρυθμό και τον Άλεν να ξεπερνά τις ενοχλήσεις στον αγκώνα θα δυσκολευτούν να τους περιορίσουν οι Πάτριοτς, όπως απέτυχαν να κρατήσουν χαμηλά και την επίθεση των εξίσου ποιοτικών Βάικινγκς πριν μία εβδομάδα. Επιλογή το Over 23.5 των Μπιλς σε απόδοση 1.90.