Τρίτη και φαρμακερή για Ουαλία και Αμερική

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης-προγνωστικα-μουντιαλ

Το φινάλε της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων, μας έκανε να χαμογελάσουμε ξανά με τις επιλογές μας και να μας στείλει ταμείο για τα καλά, ειδικά με το 3.10 που έδινε η νίκη της Γκάνας, αλλά και το 2.25 που έδινε η νίκη, χωρίς να δεχτεί γκολ, της Βραζιλίας. Με 4 στα 5, ήταν γενικά μια καλή βραδιά και πάμε σήμερα, για την τρίτη και φαρμακερή των ομίλων, όπου πλέον ο ένας «τελικός» θα διαδέχεται τον άλλο, όσο αφορά την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση των νοκ-άουτ. Τα δύο πιο συναρπαστικά παιχνίδια της ημέρας, είναι αναμφισβήτητα, το Ουαλία – Αγγλία και το Εκουαδόρ – Σενεγάλη, με το δεύτερο, να  δείχνει και το πιο αμφίρροπο απ’  όλα. Στα προγνωστικά μας ωστόσο, θα το αφήσουμε εκτός και θα επιλέξουμε το βρετανικό ντέρμπι, αλλά και το άλλο κρίσιμο ματς του Β’ ομίλου, αυτό μεταξύ Ιράν και Η.Π.Α.

ΟΥΑΛΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ  

Πως τα φέρνει η μοίρα; Να κονταροχτυπηθούν οι Βρετανοί γείτονες, για την πρόκριση, με την Ουαλία να είναι στη χειρότερη θέση, ως ουραγός του ομίλου. Κατ’  αρχάς, το Ουαλία – Αγγλία γράφει ιστορία, καθώς η Αγγλία για πρώτη φορά αντιμετωπίζει σε Μουντιάλ, ομάδα από τη Βρετανία! Η ομάδα του Σάουθγκεϊτ,  θέλει μια ισοπαλία για να περάσει και τη νίκη για να εξασφαλίσει και την πρωτιά του ομίλου και να αποφύγει την Ολλανδία (αν φυσικά είναι κι αυτή πρώτη στον όμιλο της) στην επόμενη φάση. Η Ουαλία, ακόμη κι αν νικήσει, μπορεί να μην προκριθεί, αλλά δεν έχει και άλλη επιλογή. Εκτός βέβαια, αν νικήσει την Αγγλία, με 4 γκολ διαφορά! Αυτά δεν γίνονται…

Η παρέα του Μπέϊλ, την πάτησε με το Ιράν και η ήττα με 2-0, την έφερε στα πρόθυρα του αποκλεισμού, σε συνδυασμό με την ισοπαλία κόντρα στις Η.Π.Α., στην πρεμιέρα.  Θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν για να πάρει έστω και την ισοπαλία. Θυμίζω ότι ο βασικός τερματοφύλακας της, ο Χένεσι, αποβλήθηκε στο ματς με τους Ιρανούς και δεν παίζει.  Οι Άγγλοι από την πλευρά τους, παρά τα 6 γκολ κόντρα στο Ιράν, με τις Η.Π.Α. δυσκολεύτηκαν πολύ κι έμειναν στο 0-0, που σημαίνει, ότι οι Ουαλοί με σφιχτή άμυνα και με 3 στόπερ – όπως αναμένεται- μπορεί επίσης να ζορίσει τους Άγγλους. Θεωρώ πάντως, ότι κουτσά-στραβά, στο τέλος, ο Χάρι Κέϊν θα τη βρει τη λύση… Η παράδοση είναι με τους Άγγλους.

Διάβασε κάθε μέρα στο Betarades.gr τα πιο δυνατά προγνωστικα μουντιαλ 2022

ΙΡΑΝ – Η.Π.Α.

Υπάρχει ομάδα, η οποία μπορεί να μείνει αήττητη στο Μουντιάλ και να αποκλειστεί; Ναι και είναι μία και μοναδική, οι Η.Π.Α.! ΟΙ Αμερικανοί έχουν κάνει 2 ισοπαλίες ως τώρα κι αν κάνουν και σήμερα με το Ιράν, γυρίζουν σπίτια τους και πάει το Ιράν στους «16».  Ντέρμπι με τα όλα του το Ιράν – ΗΠΑ και με πολιτικές ίσως προεκτάσεις για κάποιους, αλλά το αγωνιστικό, είναιαυτό, που θα κάνει τη διαφορά. Πιστεύω ότι οι Ιρανοί, μετά την βαριά ήττα από την Αγγλία (6-2) , έκαναν την υπέρβαση τους, κόντρα στην Ουαλία και η νίκη με 2-0,στις καθυστερήσεις, μπορεί να τους έχει φέρει σε πλεονεκτική θέση, δεν τους χρίζει όμως και φαβορί στο παιχνίδι με τους Αμερικανούς.

Είναι ωστόσο σημαντικό, ότι έχουν πετύχει 4 γκολ ως τώρα, σε αντίθεση με την αντίπαλο τους, η οποία σκόραρε μόνο με την Ουαλία (1-1). Αυτό που κρατάω όμως από τις Η.Π.Α., είναι η γενναιότητα τους κόντρα στους Άγγλους. Δεν φοβήθηκαν σε καμία περίπτωση το ματς, το χτύπησαν στα ίσα, είχαν ευκαιρίες, με κορυφαία, το δοκάρι του Πούλισικ και με το τελικό 0-0, κράτησαν τις ελπίδες τους ζωντανές. Θεωρώ ότι είναι πιο ποιοτική ομάδα από τους Ιρανούς και με πολύ καλή φυσική κατάσταση και θα τους δώσω περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη-πρόκριση. Από τη στιγμή όμως, που το Ιράν έχει σκοράρει και στα δύο παιχνίδια του ως τώρα, ίσως χρειαστούν και 2 γκολ οι Αμερικανοί, οπότε δεν το αποκλείω να ανοίξει και το σκορ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ουαλία – Αγγλία:  «under 2.5»  (1.80)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ουαλία – Αγγλία:  «Χάρι Κέϊν να σκοράρει»  (2.10)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ιράν – Η.Π.Α.:  «2»  (2.00)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ιράν – Η.Π.Α: «over 2.5»  (2.37)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
⚽️🏆 2 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ για όλους με τον Κωδικό ➡️ FREE-BRAZIL | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Με το Betarades.gr έχετε στο… κινητό σας ολόκληρο το Μουντιάλ 2022 👇

🏆 Μουντιάλ 2022 Πρόγραμμα
⚽️ Προγνωστικά Μουντιάλ
📊 Βαθμολογία Μουντιάλ
Μουντιάλ Διασταυρώσεις
📝 Μουντιάλ Κριτήρια Ισοβαθμίας
🎯 Μακροχρόνια Μουντιάλ
✍️ Μουντιάλ Στοίχημα – Αποδόσεις
👕 Μουντιάλ Ομάδες
🎧 Μουντιάλ Podcast