Αργεντινή – Σαουδική Αραβία 1-2 (22/11) Μουντιάλ 2022

Ανανεώθηκε:
αργεντινη σαουδικη αραβια live

Αργεντινή – Σαουδική Αραβία Live Updates.

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη του Μουντιάλ είναι γεγονός, καθώς η Αργεντινή ηττήθηκε με 1-2 από την Σαουδική Αραβία, αν και προηγήθηκε! Ο Μέσι άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 10′, ο Αλσέχρι ισοφάρισε σε 1-1 στο 48′, το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε πέντε λεπτά αργότερα από τον Αλνταουσάρι.




Τέλος αγώνα!

Αργεντινή – Σαουδική Αραβία 1-2


Θα γίνει η ανατροπή;

Χάνει 1-2 η Αργεντινή! Δείτε παρακάτω πόσο δίνει να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη

Live αποδόσεις για το Αργεντινή – Σαουδική Αραβία
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Σκορ ημιχρόνου 1-0

Τέλος στο ημίχρονο, η Αργεντινή προηγείται 1-0 της Σαουδικής Αραβίας.


Το παιχνίδι ξεκίνησε!

Σέντρα στο παιχνίδι!


Προκρίνεται σταθερά

Η Αργεντινή έχει προκριθεί από τον όμιλο στις 12/13 τελευταίες παρουσίες της σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν τα κατάφερε μόνο το 2002.


Οι ενδεκάδες

Αργεντινή (4-5-1): Νταμιάν Μαρτίνες – Ταλιαφίκο, Ρομέρο, Οταμέντι, Μολόνα – Παρέδες, Ντε Πολ, Μέσι, Ντι Μαρία, Γκόμες – Λαουτάρο Μαρτίνες.

Σαουδική Αραβία (4-4-2): Αλοβάις – Αλμπουλάγι, Αμπντουλχαμίντ, Αλσαχρανί, Αλταμπακτί – Αλμακλί, Αλνταουσάρι, Αλσεχρί, Κάνο – Αλφαράζ, Αλμπρικά.


Η προϊστορία

Τέσσερις φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες και η Αργεντινή είναι αήττητη με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Ωστόσο, το σημερινό παιχνίδι αποτελεί το πρώτο που δίνουν σε επίπεδο Παγκοσμίου Κυπέλλου.


Το ρόστερ της Σαουδικής Αραβίας

Δείτε το ρόστερ με το οποίο η Εθνική Σαουδικής Αραβίας πηγαίνει στο Μουντιάλ. Εδώ θα βρείτε το αναλυτικό αφιέρωμα του Betarades.gr για τους Σαουδάραβες!


Το αφιέρωμα στην Αργεντινή

Το Betarades.gr έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό αφιέρωμα στην Εθνική Αργεντινής Ποδοσφαίρου – Δείτε εδώ το πλήρες ρόστερ και αναλυτικές πληροφορίες για όλους τους παίκτες!


Χρήσιμες πληροφορίες

Αργεντινή – Σαουδική Αραβία, σέντρα στις 12:00. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Lusail Iconic Stadium και διαιτητής θα είναι ο Σλοβένος Slavko Vincic. Τηλεοπτική μετάδοση από τον ΑΝΤ1+, αν όλα πάνε καλά…


Σέντρα στις 12:00

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί από σήμερα στο Μουντιάλ. Στις 12:00 ξεκινά ο αγώνας Αργεντινή – Σαουδική Αραβία, άλλα τρία παιχνίδια διεξάγονται την Τρίτη

-Δανία – Τυνησία (15:00)
-Μεξικό – Πολωνία (18:00)
-Γαλλία – Αυστραλία (22:00)


Μπαίνει ο Μέσι

Καλημέρα σας! Ο Μέσι και η παρέα του κάνουν πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Απέναντί τους η Σαουδική Αραβία που θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη, με τη λογική, βέβαια, να λέει ότι οι Αργεντίνοι αναμένεται να έχουν σχετικά εύκολο έργο.

Διαβάστε εδώ το preview του αγώνα Αργεντινή – Σαουδική Αραβία!