*Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

*Στον πρώτο γύρο: Άιντραχτ – Σπόρτινγκ 0-3

*Η Σπόρτινγκ θα προκριθεί στους “16” της διοργάνωσης αρκεί να μην ηττηθεί. Η Άιντραχτ χρειάζεται μόνο τη νίκη για να την προσπεράσει.

*Και οι τρεις προηγούμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις της Άιντραχτ με ομάδες από την Πορτογαλία έλαβαν χώρα στο Γιουρόπα Λιγκ (1-1-1).

*Η Σπόρτινγκ πανηγύρισε τη νίκη στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις που αντιμετώπισε γερμανική ομάδα στην Ευρώπη.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από την Αρούκα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ζοάο Μπάσο στο 47′.

Η Σπόρτινγκ πλήρωσε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες στην αναμέτρηση με την Αρούκα, επιστρέφοντας από την έδρα αυτής με σκυμμένο κεφάλι (1-0) πριν από τρεις μέρες. Απειλήθηκε μόλις δύο φορές από τους γηπεδούχους, στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου δέχτηκε το γκολ που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα. Παραμένοντας στους 19 βαθμούς τα “λιοντάρια” δεν ξεκόλλησαν από την 5η θέση του πρωταθλήματος, απέχουν 12 ολόκληρους από την πρωτοπόρο Μπενφίκα. Η Σπόρτινγκ έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει για δεύτερη σερί σεζόν την πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στις 7/8 προηγούμενες προσπάθειές της γνώρισε τον αποκλεισμό. Την προηγούμενη βδομάδα επέστρεψε με τον βαθμό από την έδρα της Τότεναμ (1-1) σε μία συναρπαστική αναμέτρηση. Οι Πορτογάλοι έχουν δεχτεί τρεις κόκκινες κάρτες στη φετινή πορεία τους στη διοργάνωση. “Δεν συζητάμε καν το ενδεχόμενο της ισοπαλίας. Πρέπει να κερδίσουμε και να πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση, γνωρίζουμε σε τι φάση βρισκόμαστε”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής Αμορίμ. Εξέτισαν την ποινή τιμωρίας τους οι Εσγκάιο και Πέδρο Γκονσάλβες, διαθέσιμος και ο Παουλίνιο. Το Σάββατο (5/11) η Σπόρτινγκ υποδέχεται την Γκιμαράες.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΪΝΤΡΑΧΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-1) από την Ντόρτμουντ. Ο Μπραντ έκανε το 1-0 στο 20′, απάντησαν οι γηπεδούχοι με Καμάντα έξι λεπτά αργότερα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπέλινγκχαμ στο 52′.

Τέσσερις αναμετρήσεις κράτησε το νικηφόρο σερί της Άιντραχτ, έλαβε τέλος από την Ντόρτμουντ στο “Deutsche Bank Park”. Άργησε να εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο, είχε δοκάρι για την ανατροπή των δεδομένων λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Μετά το δεύτερο γκολ που δέχτηκε έχασε χάσεις που, πραγματικά, δεν χάνονται, αναγάγοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε ήρωα. Σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί πλασματικό.

Την προηγούμενη βδομάδα οι “αετοί” επικράτησαν της Μαρσέιγ στη Γερμανία (2-1) και διατηρήθηκαν ζωντανοί για πρόκριση στους “16”. Απόψε έχουν την ευκαιρία να κάνουν το 2Χ2 στο Τσάμπιονς Λιγκ/ Κύπελλο Πρωταθλητριών μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία τους: Η προηγούμενη ήταν τη σεζόν 1959/60. “Οι πρόσφατες εξαιρετικές εμφανίσεις μας στο Τσάμπιονς Λιγκ μας έχουν χαρίσει ένα συναρπαστικό φινάλε. Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση”, είπε ο προπονητής Γκλάσνερ που μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Κνάουφ. Το Σάββατο (5/11) οι “αετοί” φιλοξενούνται στην έδρα της Άουγκσμπουργκ.

Δες τα σημερινά Προγνωστικά Champions League

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

Σπόρτινγκ – Άιντραχτ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ