*13η αγωνιστική

*Συνθετικος χλοοτάπητας.

*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5

*Μόλις μία φορά έχει ηττηθεί η Τσβόλε από την Μάαστριχτ στα 10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (6-3-1).

ΤΣΒΟΛΕ

Προηγούμενο ματς: Με μεγάλο κυνισμό και μπόλικη δόση τύχης, πήρε σημαντικό διπλό στην έδρα της Ουτρέχτης Β με 0-1 την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μοιρασμένο ματς με ελάχιστες καλές στιγμές για τις δύο ομάδες, θα μπορούσε κάλλιστα να έχει μείνει πίσω στο σκορ αλλά την κράτησε ο κίπερ της. Το γκολ ήρθε από εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ στο 60′ και μέχρι το τέλος το κράτησε, παρότι πιέστηκε αρκετά.

Η δουλειά της γίνεται, αφού κερδίζει ακόμη και αν δεν εντυπωσιάζει με την απόδοσή της, δείγμα της ποιοτικής διαφοράς που έχει με τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας. Άλλωστε, ο ξεκάθαρος στόχος για την ομάδα του Σρόιντερ είναι η άμεση επιστροφή της στην Eredivisie μετά και τον περσινό της υποβιβασμό. Παραμένει εκτός με θέμα τραυματισμού ο στόπερ Μπίλεν (9/0), ο επιθετικός Λαχσίρ, ο στόπερ Κέρστεν και ο μπακ/χαφ Γκράνσταντ (1/0).

Τσβόλε Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*Σκοράρει πρώτη στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Προηγούμενο ματς: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει και ειδικά στην έδρα της, κέρδισε με πολύ καλή εμφάνιση και την Ντεν Μπος με 3-1 την περασμένη αγωνιστική, μπροστά στο κοινό της. Φουριόζα στο πρώτο ημίχρονο, μπήκε πολύ δυνατά και έδειξε πως θέλει να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό. Τα κατάφερε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μετουσιωθεί η κυριαρχία της σε δύο τέρματα που ουσιαστικά της έδωσαν και το τρίποντο. Πιο ισορροπημένο το δεύτερο, δέχτηκε την μείωση στο 67′ αλλά το καθάρισε στο 84′.

Εντυπωσιάζει και τρελαίνει τον κόσμο της η Μάαστριχτ, που πραγματοποιεί ένα από τα καλύτερα δίμηνα της ιστορίας της στην κατηγορία. Με έναν σμπάρο δύο τρυγόνια για την ομάδα του Φερμέν, που αφενός παραμένει αήττητη στην έδρα της, αλλά αφετέρου αγνοεί την ήττα σε έξι ματς πρωταθλήματος, κάνοντας ανοιχτά όνειρα για πλέι οφ. Πλήρης, δεν ταλαιπωρείται από ουσιαστικά αγωνιστικά προβλήματα, πλην του μακροχρόνιου τραυματία Έσερς. Αμφίβολος αλλά με πιθανότητες ο βασικότατος μέσος Τζεπάρ (9/0).

Μάαστριχτ Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

ΤΣΒΟΛΕ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ