*Πρώτος γύρος του κυπέλλου Ολλανδίας.

*Μονός αγώνας. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

*Τα τελευταία επτά μεταξύ τους παιχνίδια δεν έχουν νικητή ποτέ τον φιλοξενούμενο (4-3-0).

ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Προηγούμενο ματς: «Εφιάλτη» μπορεί κάλλιστα να χαρακτηρίσει κανείς την εμπειρία της στην έδρα του Άγιαξ, αφού υπέστη διασυρμό με το ταπεινωτικό 7-1 την περασμένη αγωνιστική. Έγινε έρμαιο στις ορέξεις των παικτών του «Αίαντα» και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να δείξει το οτιδήποτε παραγωγικό. Πέτυχε απλώς το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις με τον Αγραφιώτη.

Αφενός δεν περίμενε το παιχνίδι με τον Άγιαξ για να συλλέξει βαθμούς πολύτιμους για την σωτηρία της, αλλά σίγουρα αυτή η εικόνα επιφέρει προβληματισμό, ενώ σε γενικές γραμμές τα πράγματα εξελίσσονται καλά για την ομάδα του Ρότερνταμ. Με μία πιθανή πρόκριση σήμερα, θα ξεχαστεί και η συντριβή ευκολότερα. Θα γίνει rotation, αφού το Σάββατο φιλοξενεί την Άλκμααρ. Το απουσιολόγιό της περιλαμβάνει τον τραυματία μπακ Νιούπορτ (6/0) και τον χαφ Αγιούμπ (9/0), ενώ προστέθηκε και ο στόπερ/αρχηγός Ελ Γιακούμπι (9/1).

Εξέλσιορ Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Προηγούμενο ματς: Ήταν κοντά στην έκτη συνεχόμενη νίκη της, αλλά δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις (90+1′) και περιορίστηκε στο 1-1 απέναντι στην Αϊντχόφεν Β. Με την δύναμη της έδρας μπήκε δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 30′, σταδιακά όμως υποχώρησε και έδωσε μέτρα στην αντίπαλο, που σε γενικές γραμμές έπαιξε καλύτερα. 

Έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδρασή της μετά από τον τρόπο που ισοφαρίστηκε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής. Το ντεμαράζ αυτό των τεσσάρων συνεχόμενων νικών, την ανέβασε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και η πορεία της μέχρι στιγμής είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Έχει παράλληλα την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της με μία ομάδα της πρώτης κατηγορίας.

Μάαστριχτ Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*Σκοράρει πρώτη στα 8/10 τελευταία παιχνίδια της

ΕΞΕΛΣΙΟΡ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ