*12η αγωνιστική.

*Μόλις μια ήττα υπέστη η Σαουθάμπτον στα τελευταία 9 ματς κόντρα στην Μπόρνμουθ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (4-4-1).

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Φούλαμ. Ο Σολάνκε το 0-1 στο 2’, ισοφάρισε ο Ντιό στο 22’, το 1-2 έκανε ο Λέρμα στο 29’. Το 2-2 έκανε ο Μίτροβιτς στο 52’ με πέναλτι.

Θα ήθελε να πάρει κάτι περισσότερο στο εκτός έδρας ματς με τη Φούλαμ, προηγήθηκε δύο φορές, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο. Σκόραρε δύο ωραία γκολ μέχρι το 29’ με τους Σολάνκε και Λέρμα, έδειχνε ικανή να πάρει το «τρίποντο», αλλά ανασταλτικά δεν είχε τη σταθερότητα που απαιτούσαν οι συνθήκες, ειδικά στον «αέρα». Δέχτηκε την ισοφάριση στο 22’ από μια τέτοια φάση, ενώ από αδυναμία έκανε και το πέναλτι στον Μίτροβιτς στο 52’. Στο φινάλε η Φούλαμ είχε πιο καλές φάσεις για την ανατροπή.

Με δεδομένο ότι προηγήθηκε δύο φορές, η ισοπαλία είναι πικρό αποτέλεσμα για την Μπόρνμουθ, ωστόσο διεύρυνε το αήττητο σερί της και δείχνει ικανή να αλλάξει την πορεία της. Ερχόταν απ’ το εντός έδρας 2-1 επί της Λέστερ, είχαν προηγηθεί δύο σερί ισοπαλίες με Μπρέντφορντ (0-0 εντός) και Νιουκάστλ (1-1 εκτός), πορεύεται αήττητη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (2-4-0), νωρίτερα πήρε εντός έδρας 0-0 κόντρα στη Γουλβς, στο πρώτο ματς μετά την απομάκρυνση του κόουτς Πάρκερ. Συνεχίζει με τον Γκάρι Ο’ Νιλ στην άκρη του πάγκου. Χωρίς αλλαγές η αποστολή.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 7/10 επίσημα παιχνίδια της.

*G/G στα τελευταία 4/5 ματς ανεξαρτήτως έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Το 1-0 ο Περό στο 20’, ισοφάρισε ο Ράις στο 64’.

Μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη με την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Γουέστ Χαμ, η εικόνα της δε δικαιολογούσε κάτι περισσότερο. Προηγήθηκε νωρίς με το μακρινό σουτ του Περό, στη συνέχεια περιορίστηκε σε παντελώς παθητικό ρόλο, η Γουέστ Χαμ πήρε τα ηνία, έβγαζε τη μία φάση μετά την άλλη, είχε δοκάρι και κλασικές ευκαιρίες. Το γκολ φαινόταν ότι θα έρθει για τη Γουέστ Χαμ, τελικά το βρήκε στο 64’ με τον Ράις, από εκεί και έπειτα το ματς ισορρόπησε, αλλά η ομάδα του Μόγιες συνέχισε να είναι πιο επικίνδυνη.

Τουλάχιστον μπήκε τέλος στο σερί των ηττών για τη Σαουθάμπτον, που πήρε μια μικρή βαθμολογική «ανάσα». Είχαν προηγηθεί τέσσερις σερί ήττες με Γουλβς (1-0 εκτός), Άστον Βίλα (1-0 εκτός), Έβερτον (1-2 εντός) και Μάντσεστερ Σίτι (4-0 εκτός), κοινός παρανομαστής όλων η μέτρια παρουσία ανασταλτικά και η αδυναμία να βγάλει μεγάλες φάσεις. Είχε προηγηθεί ο εντός έδρας θρίαμβος κόντρα στην Τσέλσι (2-1), νωρίτερα ηττήθηκε εντός έδρας 0-1 απ’ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετρά ρεκόρ 2-2-6 και με 8 πόντους βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη, πάντα υπό πίεση ο κόουτς Χάζενχουτλ.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 3/6 Over 2.5 στο πρωτάθλημα.

*Έρχεται από 3/6 ΝG σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ