28η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Φρέντρικσταντ-Στιόρνταλς Μπλινκ 2-2.

ΣΤΙΟΡΝΤΑΛΣ ΜΠΛΙΝΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Σόγκνταλ με σκορ 6-1, στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Πρωταγωνιστής ήταν ο Ντίαζ για τους γηπεδούχους, καθώς πέτυχε χατ-τρικ (11’, 39’ με πέναλτι, 58’), ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Ρόνινγκ στο 49’. Το 4-1 πέτυχε ο Τουμ στο 75’ και το 5-1 ο Νορντ στο 81’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκρόνερ με πέναλτι στο 90+1’.

Ακόμα μία ήττα για τη Στιόρνταλς Μπλινκ που έχει αποδεχθεί πλέον τη μοίρα της και το γεγονός ότι θα αποχαιρετήσει την κατηγορία. Αναμενόμενη ήττα, όχι όμως και ο διασυρμός που δέχθηκε, καθώς το μόνο θετικό της στοιχείο ήταν το γκολ που κατάφερε να σκοράρει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης δέχθηκε έντονη πίεση, με αποτέλεσμα να υποκύψει από νωρίς, μένοντας πίσω στο σκορ.

Ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα ψάχνει προκειμένου να μην ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τις μόνο με ήττες, παρ’ όλα αυτά η εικόνα της δεν μοιάζει ικανή ώστε να μπορέσει να το αποσπάσει. Τραγική το τελευταίο διάστημα, «τρέχει» αρνητικό σερί έξι αγωνιστικών, στις οποίες έχει δεχθεί τουλάχιστον δύο γκολ. Θετικό το γεγονός ότι βρίσκει δίχτυα στις περισσότερες από αυτές, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό ώστε να της δώσει κάποιο επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν εκμεταλλεύτηκε φέτος ούτε την έδρα της, καθώς μετράει μόλις δύο νίκες σε δεκατρείς αγωνιστικές, οι οποίες μάλιστα ήρθαν αρκετά αργά, τον Αύγουστο. Πλέον το μόνο που κυνηγάει είναι το να φύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, καθώς είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Στιόρνταλς Μπλινκ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Μπρίνε με σκορ 1-3, στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ούντχεϊμ στο 19’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Σόλμπεργκ με πέναλτι στο 32’. Το 1-2 πέτυχε ο Μπάλντβινσον στο 34’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βόιλας στο 78’.

Ήττα σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για τη Φρέντρικσταντ. Καλύτερη γενικά στο ματς, είχε ευκαιρίες και απείλησε την αντίπαλη εστία, όμως κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα μόλις μία φορά. Αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι ήταν τρομερά αποτελεσματικοί, βρίσκοντας δίχτυα σχεδόν σε όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, εκμεταλλευόμενοι τα πολλά κενά που βρήκαν.

Πολύ σημαντική αναμέτρηση για εκείνη προκειμένου να μείνει με το ένα πόδι στην κατηγορία. Βρίσκει μπροστά της την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και αναμένεται να την πιέσει εξαρχής προκειμένου να αποσπάσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μαχητική στις αναμετρήσεις της, σκοράρει συνεχώς και ασταμάτητα, όμως δεν μπορεί να σταματήσει να δέχεται εξίσου γκολ, κάτι που της στέρησε αρκετούς σημαντικούς βαθμούς τη φετινή σεζόν. Κακή στις εξόδους τόσο το τελευταίο διάστημα, όσο και γενικά τη φετινή χρονιά, καθώς η τελευταία της νίκη ήταν κόντρα στη Μπρίνε (0-2) στα μέσα του Ιουλίου.

Φρέντρικσταντ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 5/5 τελευταία ματς.

Στιόρνταλς Μπλινκ-Φρέντρικσταντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ