11η αγωνιστική

*Μετρούν 5/8 αναμετρήσεις με under 2.5 γκολ μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα πρόσφατα 3 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΜΑΛΑΓΑ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη εκτός έδρας ήττα με σκορ 1-0 και αντίπαλο τη Λεγανές, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες είχαν το μυαλό τους πρωτίστως στην άμυνα και έμειναν στο μηδέν. Στο 65’ ο Χοσέ Αρνάιθ πέτυχε το μοναδικό τέρμα στο παιχνίδι και έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Η Μάλαγα εξακολουθεί να είναι στα σχοινιά και δείχνει ανήμπορη να σηκώσει κεφάλι τη δεδομένη χρονικά στιγμή. Παραμένει σε δεινή βαθμολογική θέση και η ανάγκη για νίκες είναι πλέον επιτακτική. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα στη Μαδρίτη από τη Λεγανές (1-0) και συμπλήρωσαν επτά αναμετρήσεις στη Σεγούντα Ντιβισιόν χωρίς νίκη. Με τον Πέπε Μελ να είναι στον πάγκο των “Μποκερόνες” πλέον, μετρούν τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Η μοναδική νίκη στη σεζόν, είναι τ 1-3 στην έδρα της Μιραντές, για την τρίτη αγωνιστική. “Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε με ενέργειες μέσα από την περιοχή διότι δεν έχουμε τα μέσα να το επιχειρήσουμε από μακριά”, δήλωσε ο τεχνικός της Μάλαγα, Πέπε Μελ. Όσον αφορά την αποστολή, νέο πρόβλημα η τιμωρία του Εν’Ντιαγέ, ενώ είναι εκτός οι Άλεξ Γκαγιάρ, Ραμάλιο, Χαϊτάμ Αμπάιντα, Τσαβαρία, Ντιαρά, Χουάντε Ρίβας, Βίκτορ Όλμο, Μουρίγιο και Αντρές Κάρο.

Μάλαγα Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*6/10 αναμετρήσεις έληξαν με under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 7/10 ματς εντός έδρας

Δώρο* Εκπληξη ΔΩΡΕΑΝ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΟΥΓΟ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1 εντός έδρας, από τη Λας Πάλμας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι περιόρισαν την επιθετική λειτουργία της Λας Πάλμας, όμως οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ με τον Μπενίτο Ραμίρεθ στο 60’ και πήραν τη νίκη. 

Η Λούγο παρότι εξακολουθεί να μη διανύει περίοδο φόρμας και είναι ενδεικτικό ότι δεν έχει σημειώσει νίκη για έξι αγωνιστικές. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με αντίπαλο τη Λας Πάλμας (0-1) και παρότι ήταν κοντά στο σκορ, δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ένα τέτοιο ήταν η ισοπαλία που απέσπασε στην έδρα της Ουέσκα με 1-1 εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε στο τελευταίο 35λεπτο. Δεύτερη ισοπαλία στα πρόσφατα πέντε παιχνίδια, ενώ έχει υποστεί και τρεις ήττες. Μετά την αναμέτρηση με τη Μάλαγα, έχει δύο σερί εντός έδρας και ελπίζει να πάρει το μάξιμουμ της συγκομιδής. Στο αγωνιστικό σκέλος, είναι εκτός οι Μπρούνο Πίρι και Άλεξ Πέρεθ οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.  

Λούγο Στατιστικά

*7/10 αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*5/10 επίσημα παιχνίδια με over 2.5

*Σκοράρει σε 8/10 ματς εκτός έδρας

Μάλαγα – Λούγο στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ