EuroCup: Στα δύσκολα ξεκινά ο Προμηθέας, αλλά… μπορεί!

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:
Eurocup slider

5504.ΤΡΕΝΤΟ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (21:00)

Δύσκολη πρεμιέρα για τον Προμηθέα Πάτρας στο φετινό EuroCup αν και σε αυτή τη διοργάνωση δεν υπάρχει… εύκολο παιχνίδι, πόσο μάλλον εκτός έδρας. Οι Πατρινοί έχουν φτιάξει, με τον Μάκη Γιατρά στον πάγκο τους και πάλι, μια καλή ομάδα, με καλούς ξένους (Γιανγκ, Κάουαν, Κουλμπόκα) και φιλοδοξούν πως θα έχουν μια καλή πορεία στο θεσμό.

Τρέντο -Προμηθέας Πάτρας στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ιταλοί, μια κλασική Ιταλική ομάδα, που σουτάρει γρήγορα και έχει καλούς Αμερικανούς, προέρχονται από νίκη στο πρωτάθλημά τους επί της αδύναμης Τρεβίζο, με κορυφαίο όμως τον γηγενή Φλακαντόρι, που είχε 19 πόντους και ήταν επίσης κορυφαίος και στην ήττα από την Τορτόνα με 76-70. Θα παίξει ο Ματέο Σπανιόλο που είναι δανεικός από τη Ρεάλ.

Ο αγώνας μοιάζει αμφίρροπος, αλλά ο Προμηθέας έχει την ποιότητα να αντέξει και να πάρει τη νίκη, που πληρώνει 2,18 στη Stoiximan. Οι πιο τολμηροί μπορούν να πάνε και στη νίκη του με under στους 156,5 πόντους, αφού αν θέλει να κερδίσει θα πρέπει να παίξει άμυνα!

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ


5501.ΠΡΟΜΕΤΕΙ – ΛΙΕΤΚΑΜΠΕΛΙΣ (19:00)

Ξεκίνημα για δύο «Ανατολικές» ομάδες στο EuroCup που έχουν κάνει καλό ξεκίνημα στις Λίγκες τους. Η Προμετέι, αν και επηρεασμένη απ’ τον πόλεμο στην πατρίδα της, είναι αήττητη στη Λίγκα Εσθονίας-Λετονίας, όπου παίζει, με εύκολες νίκες με «κατοστάρες» επί αδύναμων αντιπάλων (109-56 την Όργκε και 115-58 τη Βαλμιέρα).

Η Λιετκαμπέλις έχασε από τη Ζαλγκίρις στο ντέρμπι της Λιθουανίας με 74-66 (Κουλαμάε 19, Μαλντούνας 13, Μόρις 11) και νωρίτερα είχε κερδίσει και τα τρία πρώτα ματς, δείχνοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Προμετέι – Λιετκαμπέλις στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι γηπεδούχοι παίζουν στη Ρίγα της Λετονίας, μακριά απ’ την πατρίδα τους, και είναι ένα ιδιαίτερο στοιχείο για τον σημερινό αγώνα, όπως και για όλη την παρουσία τους στη διοργάνωση.

Το χάντικαπ είναι μάλλον υψηλό για δύο ισοδύναμες ομάδες, οπότε θα αποφύγουμε κάποια πρόβλεψη…


5502.ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ (20:00)

Άλλο ένα αμφίρροπο ζευγάρι «στα χαρτιά», αφού οι Μαυροβούνιοι έχουν ένα καλό σύνολο και καλά αποτελέσματα στα φιλικά και στα επίσημα (1-1, ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα δύσκολα, με 69-65 στην Αδριατική Λίγκα), ενώ το Αμβούργο έχει 2-1, με ήττα στο τέλος από την Άλμπα μέσα στο Βερολίνο.

Ατού των γηπεδούχων που τα τελευταία χρόνια βρήκαν οικονομικούς υποστηρικτές και φτιάχνουν δυνατές ομάδες οι Αμερικανοί Κάμερον Ρέινολοντς και Άαρον Γουάιτ, όπως και οι διεθνείς Ντόμπνιακ και Πόποβιτς, όμως θα λείπει ο σέντερ Καμπά, που ήταν MVP του Τουρκικού πρωταθλήματος πέρσι με τη Γκαζιαντέπ.

Μπουντούτσνοστ – Αμβούργο στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Γερμανοί κέρδισαν για τη Bundesliga τη Μπαϊρόιτ εκτός έδρας με 79-95, δείγμα της φετινής τους ισχύος (Σέρμαν 16, Μπότερμαν 15, ΜακΚόλουμ 14 και δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας 2-1 στη Λίγκα τους και καλή εικόνα γενικότερα. Θα τους λείψει ο καλός γκαρντ Γούνταρντ.

Δε θα ρισκάρουμε όμως τη νίκη τους μέσα σε μια δύσκολη έδρας ομάδας που είναι σκληροτράχηλη και με καλό ρόστερ.


5503.ΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΛΟΥΖ ΝΑΠΟΚΑ (20:30)

Πολύ καλό ξεκίνημα για τη Γαλλική Μπουργκ του γνωστού μας Τζόρνταν Φλόιντ, που πέρασε πέρσι απ’ τον Κολοσσό, με 4-1 στα επίσημα παιχνίδια της και ήττα μόνο απ’ τη Βιλερμπάν εκτός έδρας. Παρόμοιο ξεκίνημα και για τους Ρουμάνους της Κλουζ, αλλά σαφώς με πιο αδύναμες ομάδες του Ρουμανικού πρωταθλήματος (έχασε στο Κύπελλο από τη Διναμό Βουκουρεστίου με 69-67).

Μπουγκ – Κλουζ Ναπόκα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηγέτης των Ρουμάνων ο Κουβανός Κάρελ Γκουσμάν που παίζει για τρίτη σερί σεζόν εκεί, σε μια ομάδα «μωσαϊκό» εθνοτήτων, καθώς έχουν Βραζιλιάνο (Μέιντλ), Σέρβο (Μπίρσεβιτς), Αμερικανοί (Τέιλορ, Πάτρικ, Σάντερς), Βόσνιο (Στιπάνοβιτς), Γερμανό (Ροχνάφσκι).

Θα έχουν όμως δύσκολο έργο σε μια καλή έδρα μιας καλής ομάδας, όπως δείχνουν τα αποτελέσματά της, γι’ αυτό και θα ποντάρουμε στον 1 και στο Over 158,5 με απόδοση 2,80 που βρίσκουμε στη Stoiximan.


5510.ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ (21:00)

Ωραίο παιχνίδι αναμένεται εδώ, καθώς η Τσεντεβίτα του γνώριμου μας Γιούριτσα Γκόλεματς (Πανελλήνιος κλπ) υποδέχεται τη Μπούρσασπορ, την ομάδα που εξέπληξε πολλούς αν όχι όλους με την πορεία της εντός και εκτός συνόρων. Έφτασε μέχρι τον τελικό του EuroCup και ζόρισε τη Φενέρ πριν αποκλειστεί στο πρωτάθλημα.

Τσεντεβίτα – Μπούρσασπορ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι γηπεδούχοι που προέρχονται από συγχώνευση της ιστορικής Ολίμπια Λιουμπλιάνα με την πιο νέα Τσεντεβίτα Σπλιτ, ήτοι μια ομάδα απ’ τη Σλοβενία και μία από την Κροατία, έχουν κι αυτοί τις δικές τους φιλοδοξίες. Με καλό ρόστερ (Ζόραν Ντράγκιτς, Γιόγκι Φερέλ, Άαρον Μόρισον, Τζος Άνταμς, Μούριτς, Όμιτς, Ραντοβάνοβιτς) και το γνωστό dna της πάλαι ποτέ «Πλάβι σχολής» ελπίζουν πως θα έχουν μια καλή σεζόν.

Οι Τούρκοι έχασαν δύο καλούς παίκτες από την περσινή σεζόν, τους Άντριους (ΠΑΟ), Χέιζ (Ζαλγκίρις) αλλά κράτησαν τον «κορμό» τους, ήτοι τους Νίνταμ, Ντουντζέσκι και πήρε τους Κλέμονς, Όγκαστ, Ντουβερίογλου, ενώ έμεινε και ο προπονητής Αλιμπίγιεβιτς, που τον ήθελαν πολλοί.

Αμφίρροπο παιχνίδι, αλλά εμείς θα ποντάρουμε στα κέφια και των δύο, αφού η νίκη μπορεί να πάει δεξιά ή αριστερά, στο Over 161,5 σε απόδοση 1,88 που βρήκαμε στη Stoiximan.


5511.ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ-ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ

Η Γκραν Κανάρια ξεκίνησε φουριόζα τη σεζόν με μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Μπαρτσελόνα, όμως μετά «προσγειώθηκε» στην σκληρή πραγματικότητα μιας δύσκολης χρονιάς. Έχασε από τη Μάλαγα εκτός έδρας, αλλά επέστρεψε στις νίκες με καλή εμφάνιση και εύκολη νίκη με 88-72 επί της Σαραγόσα, με πρωταγωνιστή τον AJ Σλότερ με 25 πόντους και τον Αργεντινό Μπρουσίνο που είχε 14.

Γκραν Καναρία – Σλασκ Βρότσλαβ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιδιαιτερότητα πως η Σλασκ ήταν στο δρόμο των «Νησιωτών» και πέρσι στα πλέιοφς του EuroCup αλλά αποκλείστηκε. Κράτησε τον έμπειρο κόουτς Αντρέι Ούρλεπ και πάει καλά στο πρωτάθλημα Πολωνίας, παρά την ήττα στο Σούπερ Καπ απ’ την Οστρόφ. Κέρδισε όμως μετά και τα τρία, μέχρι στιγμής, παιχνίδια της, ανάμεσα τους και το ντέρμπι με την Άνβιλ (73-75, Μάρτιν 23, Νιζιόλ 20, Παρακχούσκι 8).

Προβάδισμα στον άσο και στο over 163.5 σε απόδοση 2,25 που βρίσκουμε στη Betsson.