*3η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

* Ο πρώτος κάθε ομίλου προκρίνεται στη φάση των “16”, ο δεύτερος θα παίξει στα πλέι οφς με ομάδα που θα τερματίσει 3η σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ για την είσοδο του στην φάση των “16”.

ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Σίλκεμποργκ κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Χόρσενς, ανοίγοντας το σκορ με τον Χουσκ στο 37’, ενώ ο Χελένιους στο 50’ σκόραρε δεύτερο τέρμα, πριν μειώσει για την αντίπαλο της ο Γιάκομπσεν στο 69ο λεπτό.   

Η Σίλκεμποργκ επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Χόρσενς, πετυχαίνοντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, έπειτα από δύο σερί ήττες στους προηγούμενους αγώνες της, ενώ στους πέντε προηγούμενους που έπαιξε στο γήπεδό της έχει ίδιο αριθμό ηττών και νικών, από δύο.

Η πορεία της στο πρωτάθλημα Δανίας είναι σχετικά καλή, αφού έπειτα από 11 αγωνιστικές είναι στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -4 από την κορυφή και στο +5 από την ομάδα που είναι στην έβδομη θέση, η οποία και δεν οδηγεί στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν τίτλο μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Αλλά σε αυτόν τον θεσμό δεν έχει ανάλογη πορεία, καθώς σε δύο παιχνίδια μέχρι στιγμής γνώρισε ισάριθμες ήττες, αν και έχει το ελαφρυντικό πώς έπαιξε με τα δύο φαβορί του ομίλου, αντιμετωπίζοντας σήμερα την αντίπαλο που μοιάζει πιο πολύ στα μέτρα της.

Εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμών, έμειναν οι Γκουστάβ Νταλ (ΑΜ), Γκοχάνι (ΜΕ), Λιντ (ΕΠ), Πέντερσεν (ΜΕ), που έχασαν και τα προηγούμενα παιχνίδια.

Σίλκενμποργκ Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί over 2,5

*Εχει 4/7 over 2,5 εντός έδρας

*Εχει 4/7 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας

*Εχει 5/7 G/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Στεάουα Βουκουρεστίου κέρδισε 3-2 εντός έδρας την Αργκες, αν και βρέθηκε να χάνει μόλις στο πέμπτο λεπτό από τέρμα του Καλτσάν. Ισοφάρισε με τον Κομπάνιο στο 11’, ενώ με πέναλτι του ίδιου στο 64ο λεπτό προηγήθηκε, και παρόλο που ισοφαρίστηκε από τον Γκαρίτα στο 79’, πήρε τη νίκη με γκολ του Κορντέα στο 87’.

Η Στεάουα έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη, κερδίζοντας με 3-2 εντός έδρας την Αργκες. Βέβαια μακριά από την έδρα της έχει τρεις συνεχόμενες ήττες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, με τελευταία της νίκη εκτός να είναι σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Μπορεί λοιπόν να έχει δύο αγώνες λιγότερους από τις περισσότερες ομάδες στο πρωτάθλημα, όμως το να βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε σύνολο 16 ομάδων, στο -16 από την κορυφή, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, δείχνει πόσο άσχημα εξελίσσεται η φετινή αγωνιστική περίοδο γι’ αυτήν.

Και ακόμη ψάχνει την πρώτη της νίκη στον όμιλο για τον οποίο αγωνίζεται σήμερα, αν και αντιμετώπισε τις δύο καλύτερες ομάδες ως τώρα, παίζοντας απόψε με την πιο κοντινή στις δικές της δυνατότητες.

Παραμένουν εκτός οι μακροχρόνια τραυματίες αμυντικοί Κριστέα, Παντσίρου.

Στεάουα Στατιστικά

*Εχει 9/10 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει πέντε σερί G/G εκτός έδρας, 5/8 συνολικά

*Εχει τέσσερα συνεχόμενα over 2,5, 4/8 συνολικά

Σίλκεμποργκ – Στεάουα στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ