21η αγωνιστική

*Με n/g ολοκληρώθηκαν οι 4 από τις τελευταίες 5 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΥ ΣΙΤΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Σανγκάη SIPG, την περασμένη αγωνιστική. Παθητικός ο ρόλος της καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά ποτέ τους γηπεδούχους, με την ίδια να μένει δίκαια πίσω στο σκορ με 2-0 στο 42′. Τίποτα δεν άλλαξε στο β’ μέρος, με τη Σανγκάη να ρίχνει το ρυθμό της και το 2-0 να μένει μοιραία μέχρι τέλους.

Πρώτη ήττα για την Γκουανγκτσού μετά από δύο συνεχόμενες νίκες. Βρίσκεται στη 17η θέση της βαθμολογίας, στο -8 από την απευθείας σωτηρία και τη 15η Γουχάν. Με n/g ολοκληρώθηκαν οι 12 από τις 18 αναμετρήσεις της έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Εκτός παραμένει ο Ζενγκ.

Γκουανγκτσού Σίτι Στατιστικά

*N/g+under2.5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.
ΣΕΝΖΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Τσανγκτσούν Γιατάι, την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε με το καλημέρα πίσω στο σκορ (1-0 στο 4′), σε ένα ισορροπημένο α’ μέρος, με ρυθμό και πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Οι δύο ομάδες, ωστόσο, ήταν εξαιρετικά άστοχες στην τελική προσπάθεια. Με το δεύτερο ημίχρονο να είναι μέτριο ποιοτικά, το 1-0 έμεινε μοιραία μέχρι τέλους. 

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Σενζέν και έβδομη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της. Βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας, στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη 16η Κουανγκτσόου Έβεργκραντ. Με over2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι 12 από τις 18 αναμετρήσεις της έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Μοναδική απουσία ο Ζανγκ Λου.

Σενζέν Στατιστικά

*3 συνεχόμενα n/g.

*Over2.5 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΥ ΣΙΤΙ – ΣΕΝΖΕΝ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ