*10η αγωνιστική

*Η Ρέγκενσμπουργκ πανηγύρισε τη νίκη στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-1) από την Χάνσα Ρόστοκ. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Πρέγκερ (30′, 41′) και Φρέντε (62′), το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ατίκ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο 84′ ο τελευταίος αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Παρά την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε, το Μαγδεμβούργου επέστρεψε με άδεια χέρια από την έδρα της Χάνσα Ρόστοκ γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 πριν από δύο βδομάδες. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά αν τα δύο δοκάρια που είχε στο πρώτο ημίχρονο γινόντουσαν γκολ. Ξεχώρισε ο τερματοφύλακας Ρίμαν που κατέγραψε πέντε αποκρούσεις.

“Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με ξεκάθαρη αγωνιστική πορεία τα τελευταία χρόνια”, είπε ο προπονητής Τιτζ. Το Μαγδεμβούργο απέσπασε μόλις ένα βαθμό με τη Ρέγκενσμπουργκ σε τέσσερις μεταξύ τους αναμετρήσεις: Τον Οκτώβριο 2016 (1-1 εκτός).

ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 9/10 τελευταία παιχνίδια του.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-0) της Σαν Πάουλι. Και τα δύο γκολ σημείωσε ο Άλμπερς (8′ πεν., 41′).

Τέλος στο αρνητικό σερί έξι αγωνιστικών της Ρέγκενσμπουργκ (δύο ισοπαλίες, τέσσερις ήττες) μπήκε πριν από δύο βδομάδες. Το συγκρότημα του Σελιμπέγκοβιτς προσπέρασε το εμπόδιο της Σαν Πάουλι επικρατώντας εντός έδρας με 2-0, φτάνοντας παράλληλα τους έντεκα βαθμούς.

Έπαιξε πίσω από την μπάλα, περίμενε την αντίπαλό της και “χτύπησε” στην κόντρα. Καθοριστικός αποδείχτηκε ο τερματοφύλακας Στογιάνοβιτς, όπως κι όλη η αμυντική γραμμή των “κόκκινων” που είχε μπόλικη δουλειά. Η Ρέγκενσμπουργκ παραμένει αήττητη με το Μαγδεμβούργο (3-1-0) και πανηγύρισε τη νίκη στις τρεις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις. Εξέτισε κι επιστρέφει ο Γκίμπερ.

ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 9/10 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ