*Προκριματική φάση του Euro U19 2023 που θα διεξαχθεί στη Μάλτα. Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στον Ελίτ γύρο, όπως και η καλύτερη τρίτη στο σύνολο αυτών.

*Οι αναμετρήσεις του 6ου ομίλου διεξάγονται στη Ρουμανία.

*Με νίκη η Ρουμανία θα προκριθεί στον Ελίτ γύρο της διοργάνωσης. Σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Λετονία στους τρεις βαθμούς θα παίξει ρόλο η διαφορά γκολ μεταξύ των δύο ομάδων (+0 και οι δύο). Για δύο αποτελέσματα θα αγωνιστεί η Αυστρία.

*NG & over 3,5 στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ U19 ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τη Λιθουανία.

Μία μικρή υπέρβαση θα χρειαστεί η Ρουμανία στη σημερινή αναμέτρηση, αν θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκριση στον Ελίτ γύρο του Euro U19 2023. Συγκεντρώνοντας δύο βαθμούς βρίσκεται στην τρίτη θέση του 6ου ομίλου ισοβαθμώντας με τη 2η Λετονία, κόντρα στην οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ.

Αν καταφέρει να πανηγυρίσει το “τρίποντο” επί της πρωτοπόρου Αυστρίας θα φτάσει στον στόχο της, αλλιώς χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τη Λετονία που αντιμετωπίζει στη Λιθουανία. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ρουμανία βρίσκεται στην 3η θέση της ειδικής κατάταξης μέσω της οποίας θα ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα αποτελέσει την 3η καλύτερη των ομίλων.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ U19 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΥΣΤΡΙΑ U19 ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τη Λετονία.

Για δύο αποτελέσματα θα αγωνιστεί η Αυστρία στη σημερινή αναμέτρηση, στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στον Ελίτ γύρο. Πριν από τρεις μέρες… σκάλωσε με αντίπαλο την Λετονία, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό που την διατήρησε στην κορυφή του 6ου ομίλου.

Το ομοσπονδιακό συγκρότημα του Σερμπ θα πρέπει να… αυτοκτονήσει για να χάσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις του 6ου ομίλου.

ΑΥΣΤΡΙΑ U19 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Κράτησε το μηδέν στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ U19 – ΑΥΣΤΡΙΑ U19 στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ