10η αγωνιστική

*Μετρούν 10 σερί επίσημες αναμετρήσεις με goal/goal μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Ζούλτε Βάρεχεμ δεν έχει υποστεί ήττα από τη Βέστερλο στα πρόσφατα 5 παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΒΕΣΤΕΡΛΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 2-3 εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Σαρλερουά, για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 3’ ο Ρέινολντς σκόραρε για το 0-1 και στο 10’ ο Ντε Κάιπερ έκανε το 0-1. Στο 36’ ο Μπενζά μείωσε σε 1-2 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 88’ ο Μπάτζι ισοφάρισε σε 2-2, όμως στο 89’ ο Φάσεν σκόραρε και έδωσε τη νίκη στη Βέστερλο.

Η Βέστερλο πανηγύρισε μια σπουδαία επιτυχία στο πλαίσιο της προηγούμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, καθώς σημείωσε την πρώτη εκτός έδρας νίκη. Επιβλήθηκε της Σαρλερουά (2-3), όμως αν και προηγήθηκε πολύ νωρίς με δύο τέρματα διαφορά, δεν ήρθε εύκολα το “τρίποντο” . Μέσα στην εβδομάδα είχε ματς Κυπέλλου και έφτασε στην παράταση για να αποκλείσει την Έιντραχτ Άαλστ με σκορ 1-3, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας. Μετρά δύο σερί νίκες στη Jupiler League, αφού επικράτησε και της Άντερλεχτ με σκορ 2-1 εντός έδρας για την 8η αγωνιστική. Συνολικά, έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις η ομάδα του Ντε Ρουκ και πλησιάζει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Δεν είναι διαθέσιμος ο επιθετικός Ντάτσι, λόγω σοβαρού τραυματισμού. Αμφίβολοι Φαν Έινο και Μπερνάτ.  

Βέστερλο Στατιστικά

*3 σερί αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*7/10 ματς τελευταία είχαν over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 8/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΧΕΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 0-3 εντός έδρας, από τη Σιντ-Τράιντεν, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 1’ ο Μπρουνό σκόραρε για το 0-1, ενώ στο 18’ αποβλήθηκε ο Ντάνι Ραμίρεθ για τους γηπεδούχους. Στο 50’ ο Οκαζάκι σκόραρε για το 0-2 και στο 58’ και πάλι ο Μπρουνό με εκτέλεση πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Ζούλτε Βάρεχεμ δεν είναι σε καλή κατάσταση και υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις της ομάδας και του προπονητικού επιτελείου. Στην τελευταία αγωνιστική πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, γνώρισε την ήττα εντός έδρας, από τη Σιντ-Τράιντεν (0-3) και έμεινε για όγδοο ματς μακριά από τις νίκες. Ουσιαστικά, η ομάδα του Μπαγέ Λεγέ πανηγύρισε “τρίποντο” στην πρεμιέρα εναντίον της Σερένγκ και έκτοτε έχει μαζέψει μόλις δύο βαθμούς. Ψάχνει λύσεις να βελτιώσει την κατάσταση ο Λεγέ, αλλά είναι ακόμα ένας άπειρος τεχνικός και το ρόστερ της Ζούλτε μοιάζει περιορισμένων δυνατοτήτων. Νέο πρόβλημα στην αποστολή, η τιμωρία του Ντάνι Ραμίρεθ, ενώ είναι ανέτοιμος ακόμα ο μπακ-χαφ Σέρμο. Αμφίβολος ο φορ Γκανό.

Ζούλτε Βάρεχεμ Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις είχαν over 2.5 γκολ

*5/9 παιχνίδια έληξαν με “2-3 τέρματα”

*Σκοράρει σε 7/10 ματς εκτός έδρας

Βέστερλο – Ζούλτε Βάρεχεμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ