*10η αγωνιστική

*Η Τορκί είναι αήττητη από την Γουίλντστοουν, με δύο νίκες στο γήπεδο που θα παίξουν σήμερα.

ΓΟΥΙΛΝΤΣΤΟΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Γουίλντστοουν έφερε 1-1 εκτός έδρας απέναντι στην Μέιντστοουν, αποφεύγοντας την ήττα με τέρμα του Κουκ στο 90’, έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ από τέρμα του Κορνέ στο 80’.

Η Γουίλντστοουν αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας κόντρα στην Μέιντστοουν, αν και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, αποφεύγοντας έτσι την δεύτερη φετινή της ήττα. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία, έπειτα από τρεις συνεχόμενες νίκες στα αμέσως προηγούμενα παιχνίδια. Ταυτόχρονα παραμένει αήττητη στο γήπεδό της, με δύο σερί ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια εκεί!

Εξακολουθεί να είναι ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, εντός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, στην 6η θέση συγκεκριμένα, αλλά σε απόσταση βολής, στο +2 για την ακρίβεια, από τρεις ομάδες εκτός αυτών!

Επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Κινσέλα.

Γουίλντστοουν Στατιστικά

*Εχει πέντε σερί under 2,5, 6/8 στη σεζόν, 3/4 εντός έδρας

*Εχει 2/4 N/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΟΡΚΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Τορκί έχασε με 1-4 εντός έδρας από την Σόλιχαλ Μουρς, κάνοντας το λάθος να προηγηθεί μόλις στο όγδοο λεπτό με τον Γκούντγουιν. Δέχθηκε σχεδόν αμέσως την ισοφάριση από τον Ντάλας στο 13’, ενώ βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Σμπάρα στο 28’, πριν δεχθεί και τρίτο γκολ από πέναλτι του Ντάλας στο 57’, ενώ ο Μέικοκ στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Τορκί ηττήθηκε με το «βαρύ» 1-4 εντός έδρας από την Σόλιχαλ Μουρς, κάνοντας το «λάθος» να προηγηθεί! Αυτή ήταν η πέμπτη της ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια, έχοντας κερδίσει μόνο ένα που έπαιξε εκτός έδρας. Αλλωστε και οι δύο νίκες της ως τώρα στο πρωτάθλημα έχουν επιτευχθεί μακριά από το γήπεδό της!

Είναι αρκετά χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, όχι απλά στο δεύτερο μισό του, στην 20η θέση του, ισόβαθμη με άλλες δύο ομάδες στην τελευταία θέση παραμονής, σε απόσταση βολής όχι απλά από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά απ’ όλες τις ομάδες που βρίσκονται εντός αυτής! Και διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας.

Μοναδικός απών πλέον λόγω τραυματισμού είναι ο μέσος Λάπσλι που χτύπησε πρόσφατα.

Τορκί Στατιστικά

*Εχει τρία σερί G/G μαζί με over 2,5

*Εχει 3/4 under 2,5 εκτός έδρας

Γουίλντστοουν – Τορκί στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ