NFL Προγνωστικά: Σούπερ πρεμιέρα στο Λος Άντζελες!

Dimitris_Betarades
Δημήτρης Βασιλάκος
Ανανεώθηκε:
NFL slider
  • Πρεμιέρα για την 2022 σεζόν, εναρκτήριος αγώνας απόψε στο Λος Άντζελες, με τους πρωταθλητές Ραμς να υποδέχονται το #1 των book για την κατάκτηση του φετινού τίτλου!

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΡΑΜΣ – ΜΠΑΦΑΛΟ ΜΠΙΛΣ (09/09, 03:20)

  • Τελευταία φορά αναμετρήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2020 στο Μπάφαλο, όπου οι Μπιλς επικράτησαν 35-32!

ΡΑΜΣ:

Απόλυτη δικαίωση για το στρατηγικό πλάνο της ομάδας, τα μεγάλα trades των τελευταίων ετών έπιασαν τόπο και οι Ραμς στέφθηκαν πρωταθλητές τον περασμένο Φλεβάρη στο γήπεδό τους! Με σκαμπανεβάσματα η regular season τους, τερμάτισαν στο #4 της περιφέρειας, αλλά στα playoffs μίλησαν οι μεγάλοι αστέρες τους. Μαγική post-season από τον Στάφορντ, με αλλεπάλληλα clutch plays και στον προημιτελικό με τους Μπακανίρς και στον ημιτελικό με τους 49ερς και στο Super Bowl με τους Μπένγκαλς. Σε αγαστή συνεργασία με τον κορυφαίο receiver της περσινής σεζόν, Κούπερ Καπ, ο οποίος αφού έκανε το triple crown (περισσότερες γιάρδες, περισσότερες υποδοχές και περισσότερα touchdowns στην regular season) ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά και στα playoffs, με αποκορύφωμα το νικητήριο touchdown στο Super Bowl, στο οποίο αναδείχθηκε και MVP!

Ανανέωσαν οι αστέρες της ομάδας Στάφορντ, Καπ και Ντόναλντ με στόχο το back to back, αλλά o κόουτς ΜακΒέι θα πρέπει να βγάλει ξανά παραγωγικούς παίκτες από την αφάνεια για να δώσουν βάθος στο φαινομενικά αυτή την στιγμή ρηχό ρόστερ τους.

Αποχώρησαν οι receivers Μπέκαμ και Γουντς (έχασε το β’ μισό της περσινής σεζόν), αποσύρθηκε ο LT Γουίτγουορθ, υπέγραψαν αλλού οι Κορμπέτ (OL), ΤζόσεφΝτέι (DL), Μίλερ (pass rusher) και Ουίλιαμς (cornerback). Από τις προσθήκες ξεχωρίζουν αυτές των Άλεν Ρόμπινσον (receiver), Βάγκνερ (linebacker) και Χιλ (safety).

Όπως και οι υπόλοιποι πρωταθλητές των προηγούμενων ετών, περιμένουμε να μπουν δυνατά στην σεζόν με το μομέντουμ του τίτλου, αλλά μοιάζει απίθανη η επανάληψη της περσινής πορείας.

  • Ιατρικό Δελτίο: Μοναδική αξιοσημείωτη απουσία αυτή του receiver Βαν Τζέφερσον.
Λος Άντζελες Ραμς – Μπάφαλο Μπιλς στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΙΛΣ:

Πέρσι αποκλείστηκαν στα ημιτελικά της AFC, στην έδρα των Τσιφς, στο ματς της χρονιάς, της δεκαετίας, του αιώνα! Ο Τζος Άλεν έκανε καταπληκτικά παιχνίδια στα playoffs, αλλά δεν αρκούσαν για να φτάσουν ως το Super Bowl, φέτος ξεκινούν την σεζόν ως το #1 φαβορί από τους booκ!

Ενισχύθηκε η επιθετική γραμμή του Άλεν με έμπειρους παίκτες, για αντί-Μπίσλεϊ αποκτήθηκε ο Κράουντερ, πληρέστατος ο κορμός των αποδεκτών στο passing game με τους Ντέιβις και ΜακΚένζι να ανεβαίνουν επίπεδο την περσινή σεζόν και τον Ντιγκς να συμπεριλαμβάνεται στην ελίτ της λίγκας για τη θέση των receivers.

Ενισχυμένη και η αμυντική γραμμή, με σπουδαιότερη προσθήκη αυτή του pass rusher Βον Μίλερ, ο οποίος μετά το πρωτάθλημα με τους Μπρόνκος, ήταν κομβικός και στην περσινή κατάκτηση των Ραμς. Με συνοχή η secondary τους, χάνει το πρώτο κομμάτι της σεζόν ο cornerback Γουάιτ, που τραυματίστηκε σοβαρά τον περσινό Οκτώβριο.

Μοναδικό στοιχείο ανησυχίας για την ομάδα του ΜακΝτέρμοτ, η φυγή του επιθετικού συντονιστή Ντέιμπολ, ο οποίος είχε μεγάλη συμβολή στην εξέλιξη του Άλεν.

  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός για όλο τον Σεπτέμβριο ο βασικός cornerback Γουάιτ, χάνει το πρώτο κομμάτι της σεζόν ο επιθετικός lineman Μπόετγκερ. Προπονήθηκαν κανονικά μέσα στην εβδομάδα οι ΜακΚένζι (receiver) και Πόγιερ (safety), αμφίβολοι οι αναπληρωματικοί Ντόιλ (OL) και Μόρις (tight end)
Λος Άντζελες Ραμς – Μπάφαλο Μπιλς στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Με ένα από τα πιθανά ζευγάρια για το επερχόμενο Super Bowl ξεκινά η 2022 σεζόν, συναρπαστική αναμένεται η πρεμιέρα! Οι πρωταθλητές επιστρέφουν με φόρα τα τελευταία χρόνια και κάτι ανάλογο περιμένουμε από τους Ραμς σε μία πανηγυρική ατμόσφαιρα. Περιμένουμε να έχει ρυθμό η επίθεση του Στάφορντ, έχοντας μία ακόμη προετοιμασία στο πλάνο του κόουτς ΜακΒέι, όπως αρκετό σκοράρισμα περιμένουμε κι από τους Μπιλς και τον Άλεν, υπάρχει πλειάδα receivers για να βρει τα miss match πέραν του Ράμσεϊ. Προβλέπουμε αμφίρροπο παιχνίδι με σχετικά ψηλό σκορ, το combo Ραμς +4.5 & Over 43.5 πόντοι (σε απόδοση 2.05) καλύπτει αρκετά πιθανά σενάρια.