*8η αγωνιστική

ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Η Γουόκινγκ κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Ιστλεϊ, χάρη σε γκολ του Κλαρκ στο 64ο λεπτό και ενώ είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να κινδυνεύσει ουσιαστικά από την αντίπαλο της σε κάποια στιγμή του αγώνα.

Η Γουόκινγκ κέρδισε και την Ιστλεϊ, έστω και με το «ισχνό» 1-0, πετυχαίνοντας την τρίτη της νίκη στους τέσσερις τελευταίους αγώνες που παραμένει αήττητη. Και στο γήπεδό της αποδεικνύεται αρκετά δυνατή φέτος, αφού σε εννιά αγώνες έχει χάσει μόνο από τις δύο πρωτοπόρους, Νοτς Κάουντι και Ρέξαμ, με έξι νίκες στα υπόλοιπα εφτά παιχνίδια.

Είναι πάντα ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, εντός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, στην 5η συγκεκριμένα, στο +3 από την όγδοη θέση και με τέτοια διαφορά τερμάτων που να θεωρείται ασφαλείας.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Αντερσον, αυτή τη φορά τιμωρημένος είναι ο επιθετικός Ντέιλι, ενώ δύσκολα θα παίξει κάποιος από αυτούς που έχασαν τον τελευταίο αγώνα, με τραυματίες τον αμυντικό Γουίλκινσον, τον μέσο Μπράουνε και τους επιθετικούς Λόφτχαουζ, Γκρέκο – Κοξ, με τον τελευταίο να είναι ο πρώτος σκόρερ της, αν και κανένας τους δεν έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Γι’ αυτό και πήρε δανεικό τον επιθετικό Κλαρκ από την Ρέντινγκ, ο οποίος ήταν και στον πάγκο στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά και τον αμυντικό Μπιλόνγκο από την Μίντλεσμπρο.

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο τεχνικός της, Ντάρελ Σαρλ, θα τεθεί αντιμέτωπος πρώτη φορά με την Γέοβιλ, από την οποία έφυγε πέρυσι για να αναλάβει την Γουόκινγκ!

Γουόκινγκ Στατιστικά

*Εχει 5/6 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 4/5 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 5/9 over 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΕΟΒΙΛ

Προηγούμενο ματς: Η Γέοβιλ έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Μέιντστοουν, αν και προηγήθηκε με τον Φίσερ στο 13’ και άντεξε σχεδόν ως τη λήξη, πριν δεχθεί την ισοφάριση από πέναλτι του Μπούτι στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Γέοβιλ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας απέναντι στην Μέιντστοουν, αποφεύγοντας μία τέταρτη σερί ήττα, ενώ δεν κερδίζει εδώ και πέντε αγώνες, ενώ μακριά από την έδρα της δεν έχει κερδίσει ακόμη φέτος, με πέντε ισοπαλίες σε εννιά αναμετρήσεις.

Είναι ακόμη εντός ζώνης υποβιβασμού, στην 21η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά είναι σε απόσταση βολής, στο -1 συγκεκριμένα, από μία θέση παραμονής, έχοντας τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας μαζί με την Τορκί.

Στον πάγκο της θα έχει πάλι τον Μαρκ Κούπερ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά από πλευράς προπονήσεων έχει κάνει μόλις δύο με την ομάδα, όντας ακόμη σε αναγνωριστικό επίπεδο.

Εκτός του μακροχρόνια τραυματία γκολκίπερ Εβανς, έχει χτυπήσει σοβαρά και θα λείψει καιρό ο επιθετικός Ρόου και επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Ρέκορντ.

Γέοβιλ Στατιστικά

*Εχει 5/6 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει εννιά συνεχόμενα under 2,5

*Εχει 7/9 under 2,5 εκτός έδρας