1η Αγωνιστική

* Under 2.5 τα 8/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Αήττητη η Ζιλ Βισέντε στα 4 τελευταία μεταξύ τους (2-2-0)

ΖΙΛ ΒΙΣΕΝΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Ρίγα. Οι Λετονοί προηγήθηκαν με τον Αουρέλιο στο 17ο λεπτό και ο Μποσέλι ισοφάρισε για την Ζιλ Βισέντε στο 63’.

Παρθενική ευρωπαϊκή εμφάνιση για τη Ζιλ Βισέντε την Πέμπτη στη λετονική πρωτεύουσα, δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί, αλλά βρήκε την ισοφάριση και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για την ρεβάνς σε τρεις μέρες στο Μπαρσέλος.

Ιστορική η περσινή σεζόν για την Ζιλ Βισέντε, τερμάτισε 5η με σχετική άνεση, παρότι στα 10 τελευταία παιχνίδια έκανε μόλις δύο νίκες κι έμοιαζε να έχει ξεμείνει από δυνάμεις. Έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο σε πολλά παιχνίδια, έτρεξε ένα σερί 7-5-0 από τα Χριστούγεννα ως τα τέλη Μάρτη, σε αυτό το διάστημα έβγαλε διπλό στο “Ντα Λουζ”, διπλό στην Μπράγκα και πήρε ισοπαλία στο “Ντραγκάο” αγωνιζόμενη με 10 παίκτες από το τρίτο λεπτό!

Ο αρχιτέκτονας της πορείας αυτής, Ρικάρντο Σοάρες, εξαργύρωσε την επιτυχία με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στην Αλ-Αχλί της Αιγύπτου. Διάδοχος κόουτς ο Ίβο Βιέιρα, με εμπειρία στη λίγκα, από το Μάρτιο ως το Δεκέμβρη του 2021 ήταν στον πάγκο της Φαμαλικάο.

Από τους πρωταγωνιστές της περασμένης σεζόν αποχώρησε ο MVP Λίνο (εξτρέμ, Ατλέτικο), ο εξτρέμ Λοτί (Αμιάν), ο αριστερός μπακ Ταλόσα (Φαρένσε), ο χαφ Πεδρίνιο (Ανκαραγιουτσού), ο κίπερ Φρέλιχ (Τσάβες) και ο δεξιός μπακ Ζε Κάρλος (Μπράγκα).

Αγόρασε τον μεσοεπιθετικό Φουτζιμότο, που πέρσι έπαιζε ως δανεικός, έδωσε μισό εκατομμύριο για το δανεισμό του Βιγιόδρες από τη Μάλαγα. Πήρε τον εξτρέμ Μποσέλι από την Τοντέλα, τον κίπερ Κρίτσιουκ (Ζενίτ), το φορ Αλιπούρ (Μαρίτιμο), τον χαφ Τίμπα (Λεχ Πόζναν). Ως δανεικοί αφίχθησαν οι Αραούζο (στόπερ), Καράσα (δεξί μπακ), Αράι (χαφ) από Μπενφίκα, Πόρτο και Τόκυο αντίστοιχα.

Από τους καινούριους τρεις ξεκίνησαν (Αράι, Μποσέλι, Τίμπα) και δύο μπήκαν ως αλλαγές (Αλιπούρ, Βιγιόδρες) στη Ρίγα.

ΖΙΛ ΒΙΣΕΝΤΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6/7 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική ήττα (1-2) από τη Βιζέλα. Για τη Βιζέλα σκόραραν οι Μέντες (22’) και Μορέιρα (82’) πριν μειώσει στο 92’ ο Ουίλτον.

Σεζόν με σκαμπανεβάσματα η περσινή για την Πάσος Φερέιρα, το κακό φίνις την έστειλε την 11η θέση, ενώ είχε φτάσει σε σημείο να διεκδικεί, με λιγοστές πιθανότητες, ακόμη και την 6αδα.

Βελτιωμένη η εικόνα της από τις 16 Δεκέμβρη, όταν δηλαδή την ανέλαβε ο Σέζαρ Πεϊσότο, με αυτόν στον πάγκο έκανε 15 παιχνίδια ως τις αρχές Απρίλη με μόνο τέσσερις ήττες, όλες από τις τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

Στα μεταγραφικά, δεν ξόδεψε, υπέγραψε ελεύθερους τους Χολσγκρόουβ (χαφ, Θέλτα B’), Τόμας (εξτρέμ, PSV U-21), δανεικούς απέκτησε τους Ιλόρι (στόπερ, Σπόρτινγκ) και Σάλες (φορ, Λόμελ).

Ο χαφ Εουστάκιο, που έπαιζε δανεικός από το Γενάρη στην Πόρτο, πωλήθηκε για 3.5 εκ., ενώ ο κίπερ Αντρέ Φερέιρα πήγε στη Γρανάδα για 750.000 ευρώ. Ελεύθεροι αποχώρησαν οι Ντενίλσον (φορ), Έλντερ Φερέιρα (εξτρέμ), Μαράκας (στόπερ), Μπαϊσίνιο (στόπερ) που είχαν σημαντικό ρόλο στην περσινή πορεία.

Δεν έχει κλείσει το ρόστερ, ψάχνεται σίγουρα για φορ.

ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 6/7 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* No Goal τα 10/12 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Ζιλ Βισέντε – Πάσος Φερέιρα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ