1η Αγωνιστική

* Under 2.5 τα πέντε μεταξύ τους παιχνίδια

* Για την τελευταία αγωνιστική της περσινής σεζόν η Αλάνιασπορ κέρδισε στην Πόλη με 0-1

ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΜΡΟΥΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική νίκη (4-1) επί της Γκαζιαντέπ. Η Καραγκιουμρούκ προηγήθηκε 0-3 με Μερκάν (3’), Ντιάν (21’) και Μπορίνι (29’), μείωσε ο Μαξίμ με πέναλτι στο 59’, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Καζίμ-Ρίτσαρντς στο 83’.

Πετυχημένη για τα δεδομένα της η περσινή σεζόν, τερμάτισε 8η με δυνατό φίνις από τότε που ανέλαβε ο Ντεμιρέλ, παραδόξως ούσα πολύ αποτελεσματική στο ουδέτερο, “κρύο” Ολυμπιακό Στάδιο της Πόλης που χρησιμοποιεί ως έδρα.

Ο Ντεμιρέλ ικανοποίησε, αλλά απομακρύνθηκε μπροστά στην προοπτική του Πίρλο. Ο Ιταλός, “μαέστρος” ως ποδοσφαιριστής, άπειρος ακόμα προπονητικά, αναλαμβάνει καθήκοντα και έχει να διαχειριστεί μία αρκετά αλλαγμένη ομάδα.

Σημαντικές οι αποχωρήσεις των Μορ (εξτρέμ), Μπίγλια (αμ. χαφ) και Πέσιτς (φορ) που πρωταγωνίστησαν στην περσινή πορεία. Αρκετές οι προσθήκες, ξεχωρίζουν εξ αυτών οι Καζίμ Ρίτσαρντς (εξτρέμ), Ντιάν (φορ), Ρίτσι (χαφ), Οζντόεφ (χαφ), Ντρέσεβιτς (στόπερ).

Με σύστημα 4-2-3-1 αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Πίρλο, με το νεοφερμένο Ντιάν στην κορυφή, ενώ από τους έτερους καινούριους, οι Οζντόεφ, Ρίτσι αναμένεται να ξεκινήσουν σήμερα.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΜΡΟΥΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 5/7 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική ήττα (2-1) από την Καϊσέρισπορ.

Έφτασε κοντά σε δύο βρύσες… αλλά από νερο ούτε σταγόνα. Διεκδίκησε τα ευρωπαϊκά εισιτήρια μέχρι τέλους, αλλά τερμάτισε 5η, στο -1 από την Μπασακσεχίρ που παιζει Conference, ενώ στο Κύπελλο αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τη μετέπειτα νικήτρια Σίβασπορ, με γκολ στο 88’ της ρεβάνς!

Παραμένει στο “τιμόνι” της ο 33χρονος Ιταλός κόουτς Φαριόλι, ο οποίος ξεκίνησε την περσινή σεζόν στην σημερινή του αντίπαλο και ανέλαβε την Αλάνιασπορ στην αλλαγή του έτους με πολύ καλά αποτελέσματα. Έπαιξε πολύ ωραίο, επιθετικό ποδόσφαιρο με αυτόν στα ηνία η ομάδα, της έλειψε η αποτελεσματικότητα σε κομβικά σημεία.

Λίγες οι αλλαγές στο ρόστερ, ειδικά οι προσθήκες, με το πλάνο του συλλόγου είναι να δουλέψει με νεαρούς παίκτες. Οι Μπάλκοβετς (αρ. μπακ) και Φερχάτ (χαφ) ήταν οι έμπειροι που αφίχθησαν. Διατηρήθηκε ο μεσοεπιθετικός κορμός, με τους γνωστούς του μπροστά θα ξεκινήσει την σεζόν ο Φαριόλι, αλλά δίχως τον τραυματία φορ Ντιεντιού.

ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 7/10 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Καραγκιουμρούκ – Αλάνιασπορ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ