* 2ος Προκριματικός Γύρος για το Champions League

* Στον αγώνα του Ζάγκρεμπ οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2

* Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ

* Χωρίς VAR

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΣΚΟΥΠΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Ο Σίλβα Ινάσιο άνοιξε το σκορ για την Σκούπι στο 25’, ο Αντέμι ισοφάρισε για την Ντινάμο στο 44’ και ο Πέτκοβιτς γύρισε προσωρινά το ματς στο 86’. Ο Σέφας ισοφάρισε για τους Σκοπιανούς στο 89’.

Αναπάντεχα ανταγωνιστική η παρουσία των Σκοπιανών στο Ζάγκρεμπ την προηγούμενη Τρίτη, έμεινε ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης, αν και παραμένει αουτσάιντερ απέναντι στους πολύ πιο έμπειρους και ποιοτικούς Κροάτες.

Μπήκε με θάρρος στο “Μάξιμιρ” η ομάδα του Σεντλόσκι, πίεσε ψηλά στα πρώτα λεπτά, κέρδιζε μονομαχίες και με μία μπαλιά στην πλάτη της κροατικής άμυνας προηγήθηκε. Συνέχισε να παίζει δίχως φόβο και μετά το γκολ, επισκέφτηκε κι άλλες φορές την αντίπαλη περιοχή πριν την ισοφάριση στο φινάλε του ημιχρόνου, με σεταρισμένη την άμυνά της. Προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και στο δεύτερο μέρος, αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά πιεζόταν και σύμφωνα στη ροή του αγώνα έγινε το 2-1, παρότι δεν είχε καθαρές ευκαιρίες νωρίτερα η Ντινάμο. Άμεση η απάντησή της, ο Σέφας εκμεταλλεύτηκε την ακατανόητη έξοδο του Κροάτη κίπερ για το δεύτερο γκολ.

Δίχως εγχώριες υποχρεώσεις μέχρι τις 7 Αυγούστου, είχε το χρόνο να προετοιμαστεί με στόχο τη μεγαλύτερη πρόκριση της ιστορίας της.

ΣΚΟΥΠΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 3/4 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* No Goal τα 5/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-5) επί της Σλάβεν Μπελούπο. Η Σλάβεν προηγήθηκε στο 2ο λεπτό, αλλά η Ντινάμο γύρισε το ματς με Μπατουρίνα (7’), Όρσιτς (15’), Ντρμιτς (19’), Μίσιτς (74’) και Σπίκιτς (90’).

Τον προβληματισμό που έφερε η εμφάνιση της προηγούμενης Τρίτης απέναντι στην Σκούπι φρόντισε να τον μειώσει η Ντινάμο με το εντυπωσιακό της πέρασμα από το Μπελούπο το Σάββατο για το πρωτάθλημα.

Σαν σε επανάληψη, μπήκε άσχημα σε τρίτο σερί παιχνίδι, αλλά η αντίδρασή της ήταν άμεση και πειστική. Όπως και στην πρεμιέρα, όπως και με την Σκούπι βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ, αλλά έκανε εύκολα το 2/2 για την εγχώρια λίγκα πριν το 20λεπτο.

Κορυφαίος του γηπέδου ο εξτρέμ Όρσιτς, κομβικός ο Μίσιτς στα χαφ, σκόραρε ξανά ο νεοφερμένος φορ Ντρμιτς. Ξεκίνησε και ο νεοφερμένος χαφ Λιούμπισιτς, προφυλάχθηκε (πάγκο) ο στόπερ Μπόσκο Σούταλο που ήρθε από την Αταλάντα. Χτύπησε στο πρώτο παιχνίδι με την Σκούπι ο Γιόσιπ Σούταλο.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 3.5 τα 4/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* No Goal τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για τα προκριματικά του Champions League

Σκούπι – Ντινάμο Ζάγκρεμπ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ