*2ος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτος, αγώνας, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας (27/07). Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

*Η ομάδα που θα προκριθεί στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Καραμπάγκ – Ζυρίχη.

*Είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, από το 2000 κι έπειτα.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (Ουγγαρία, 98)

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 5-1 εντός έδρας, με αντίπαλο την Τόμπολ, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 4’ και στο 17’ ο Τραορέ πέτυχε δύο τέρματα και στο 21’ ο Λαϊντουνί έκανε το 3-0. Στο 23’ ο Σεργκέεφ μείωσε σε 3-1 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 74’ ο Μπάσεϊ σκόραρε για το 4-1 και στο 90+1’ ο ίδιος παίκτης έκανε το τελικό 5-1. Στο 81’ αποβλήθηκε ο Μουζίκοφ για την Τόμπολ.

Η Φερεντσβάρος δεν έχει ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της για το νέο πρωτάθλημα Ουγγαρίας, θα ολοκληρώσει πρώτα και τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια θα παίξει στην πρώτη αγωνιστική με την Πούσκας, στις 31 Ιουλίου. Τα δύο επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα, είναι απέναντι στην Τόμπολ για τον πρώτο προκριματικό γύρο. Στο εκτός έδρας ματς στο Καζακστάν δυσκολεύτηκε, έμεινε στο μηδέν. Όμως, μετέτρεψε σε εύκολη υπόθεση τη ρεβάνς καθώς επικράτησε με σκορ 5-1. Δεν έχει υποστεί ήττα για τέσσερα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών προετοιμασίας. Το Δεκέμβριο του 2021 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ και ετοιμάζεται για την πρώτη του ολοκληρωμένη σεζόν στην ομάδα. 

Φερεντσβάρος Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις έληξαν με over 2.5

*3/6 παιχνίδια τελευταία με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα. 

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Σλοβακία, 113)

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 2-1 εκτός έδρας από την Σπορτ Ποντμπρέζοβα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 16’ ο Ντάτκο σκόραρε για το 1-0 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 48’ ο Γκοντάλ πέτυχε δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους, ενώ στο 84’ ο Χόλμαν με πέναλτι μείωσε για το τελικό σκορ.  

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας βρίσκεται περίπου στο ίδιο στάδιο με τη Φερεντσβάρος από άποψη αγωνιστικού ρυθμού, έχει παίξει μόλις τρία επίσημα παιχνίδια έως τώρα. Το πρωτάθλημα Σλοβακίας ξεκίνησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και η Σλόβαν ενδιάμεσα των αγώνων για τα προκριματικά θα υποδεχτεί την Τρεντσίν στη δεύτερη αγωνιστική. Στην πρεμιέρα έχασε από την Σπορτ Ποντμπρέζοβα (2-1), μάλλον έχοντας ήδη το μυαλό της στη Φερεντσβάρος. Μία νίκη και μία ισοπαλία ο απολογισμός των θετικών αποτελεσμάτων σε τρία παιχνίδια. Η μοναδική επιτυχία ήρθε στον προηγούμενο προκριματικό γύρο, απέναντι στη Ντινάμο Μπατούμι, αλλά στην παράταση. Τα δύο παιχνίδια έληξαν με 0-0 και ένα τρομερό τέρμα του Βάις στις καθυστερήσεις του έξτρα χρόνου, έδωσε τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στη Σλόβαν. 

Σλόβαν Μπρατισλάβας Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*4/6 παιχνίδια με over 2.5 τέρματα

Φερεντσβάρος – Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ