Πέφτει άσος στα προκριματικά Κόνφερενς Λιγκ

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Έχει τις ευκαιρίες του το κουπόνι της Τετάρτης (06/07) με τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ να τραβούν τα βλέμματα. Δράση υπάρχει και σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα. Πάμε να εξετάσουμε τις πιο κύριες μεταβολές αποδόσεων, αλλά και το πως κυμαίνονται οι τζίροι στοιχήματος στα πιο σημαντικά παιχνίδια σήμερα.

Πάμε αρχικά στα προκριματικά Κόνφερενς Λιγκ και το ματς Βίκινγκουρ – Γιουρόπα. Εδώ υποχωρεί ο άσος, καθώς βρισκόταν σε τιμή 2.15 και πλέον έχει κατέβει στο 1.75.

Και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ παρατηρούμε μια μικρή πτώση. Αυτή εντοπίζεται στην αναμέτρηση Ζρίνσκι – Σέριφ με τον άσο να έχει καταγράψει κάθοδο από το 3.40 ως το 3.10.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, ο αγώνας που έχει συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο τζίρο είναι το Παλμέιρας – Σέρο Πορτένιο για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Για την ώρα, έχει 11.637€ και το 74,17% εξ αυτών έχει κατεύθυνση τον άσο.

Για την ίδια διοργάνωση, ακολουθεί το ματς Κολόν Σάντα Φε – Ταγιέρες με τζίρο 6.836€. Από αυτά, το 42,14% έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους για τα ματς σήμερα

*Τα παραπάνω δεδομένα ίσχυαν στις 16:15 και ενδέχεται να μεταβληθούν.