*17η αγωνιστική

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας

ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Κρισιούμα κέρδισε 1-2 εκτός έδρας την Ιτουάνο, με τέρμα του Ροντρίγκο Φαγκούντες στο 90’. Νωρίτερα είχε ανοίξει το σκορ με τον Λέο Κόστα στο 52’, πριν δεχθεί την ισοφάριση από τον Λούκας Ντίας στο 85’.

H Κρισιούμα κέρδισε με 1-2 εκτός έδρας την Ιτουάνο, χάρη σε ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, αν και έπαιξε και μετά από αυτό το παιχνίδι, αλλά για το πολιτειακό της πρωτάθλημα, όπου έχασε με 0-1 εντός έδρας από την Νατσάο. Πάντως στο εθνικό πρωτάθλημα είναι αήττητη εδώ και τρεις αγώνες, με δύο νίκες.

Όχι απλά πλέον είναι στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, έχει ανέβει στην 5η θέση του, στους «πρόποδες» των θέσεων ανόδου, στο -6 από την πρώτη τετράδα, αλλά και με έναν αγώνα λιγότερο.

Ο μέσος Λέο Γκονσάλβες χτύπησε σοβαρά και δύσκολα θα παίξει φέτος, ενώ εδώ και αρκετό καιρό λείπει και ο επίσης τραυματίας επιθετικός Τιάγκο Μάρκες, τραυματίστηκε και θα λείψει για λίγο διάστημα και ο επιθετικός Ραφαέλ Μπίλου.

Κρισιούμα Στατιστικά

*Εχει 4/5 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 14/20 under 2,5 φέτος.

*Εχει 11/20 N/G φέτος.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Βάσκο Ντα Γκάμα έφερε 0-0 εντός έδρας με την Σπορτ Ρεσίφε, σε ένα παιχνίδι που δεν κινδύνευσε σχεδόν καθόλου από την αντίπαλο της, έχοντας ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και σχετικά λίγες ευκαιρίες για να σκοράρει.

Η Βάσκο Ντα Γκάμα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 εντός έδρας κόντρα στην Σπορτ Ρεσίφε, με την απόδοση της να είναι τέτοια που οδήγησε το κοινό της στο να αποδοκιμάσει παίκτες και προπονητή! Αυτό ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι που δεν σκοράρει, και επομένως δεν κερδίζει, με την προηγούμενη ήττα της να είναι η πρώτη που γνώρισε μακριά από την έδρα της στο εθνικό πρωτάθλημα.

Βρίσκεται πάντα στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -7 από την κορυφή και την Κρουζέιρο, ενώ έχει ξεφύγει στο +8 από την 5η θέση που δεν οδηγεί στην άνοδο, εκεί που βρίσκεται η σημερινή της αντίπαλος.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι Ουλίσες (ΑΜ), Σαραφιόρε (ΜΕ), Λαρανζέιρα (ΜΕ),  Χολς (ΤΕ), χτύπησε πρόσφατα και ο δεξιός μπακ Γκαμπριέλ Ντίας που είναι αμφίβολος και για σήμερα, ενώ κάποιες ενοχλήσεις έχει και ο βασικός μέσος και αρχηγός της ομάδας Νενέ που θα λείψει σίγουρα. Τιμωρημένος είναι ο αριστερός μπακ-χαφ Εντιμάρ.

Βάσκο Ντα Γκάμα Στατιστικά

*Εχει 16/18 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 11/15 under 2,5 εκτός έδρας, 6/7 στο εθνικό πρωτάθλημα.

Κρισιούμα – Βάσκο Ντα Γκάμα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ