*Διεθνής φιλική αναμέτρηση.

ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική επικράτηση 15-1 επί της ερασιτεχνικής Τερφόλντε.

Στο ίδιο χρονικό σημείο με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται η προετοιμασία της Γκόου Αχέντ Ιγκλς, που παίζει το δεύτερο φιλικό της. Στην πρεμιέρα της νέας σεζόν επικράτησε 15-1 της Τερφόλντε, μιας ερασιτεχνικής ομάδας, που ήταν φυσιολογικό να μην καταφέρει να παρουσιάσει ιδιαίτερη αντίσταση. Το εν λόγω παιχνίδι λειτούργησε περισσότερο σαν “ξεμούδιασμα”.

Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς ήταν νεοφώτιστη πέρυσι στην πρώτη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου, κατάφερε να μείνει άνετα στην κατηγορία με ρεκόρ 10-6-18, σκόραρε 37 γκολ και δέχτηκε 51. Έχει κάνει ήδη εφτά προσθήκες, ξεχωρίζει του Αντεκάνιε απ’ τη Λάτσιο (εξτρέμ), αποχώρησαν αρκετοί ποδοσφαριστιές.

ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Το G/G σημειώθηκε στις 3/5 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΟΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ήττα στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό (0-1) στις 21 Μαΐου. Το γκολ με πέναλτι ο Αϊτόρ.

Ανοίγει η αυλαία της σεζόν για τον ΠΑΟΚ, που σήμερα δίνει το πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Έρχεται από μια περίεργη χρονιά, καθώς στην Ελλάδα δεν κατάφερε πολλά πράγματα, έμεινε πολύ νωρίς μακριά απ’ τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ενώ ηττήθηκε στον τελικό Κυπέλλου απ’ τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, η εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη (έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ) άφησε “γλυκιά” γεύση στο κοινό του.

Αρκετές οι αλλαγές στο ρόστερ, θα αλλάξει το πρόσωπο του δικεφάλου, καθώς επιχειρείται ανανέωση και χαμηλότερος μέσος όρος ηλικίας. Αποτελούν παρελθόν οι “παλιοσειρές” Κρέσπο, Βαρέλα και Πασχαλάκης, ενώ αποχώρησαν και οι Άκπομ, Σίντκλεϊ και Μίτριτσα. Αποκτήθηκαν οι Κοτάρσκι (τερματοφύλακας), Ντάντας (μέσος), Κάργας (στόπερ), Αντρέ Ρικάρντο (μέσος), Σοάρες (αριστερός μπακ) και Κουαλιάτα (μέσος), ανανέωσαν οι Βιεϊρίνια, Σβαμπ και Ζ. Ζίβκοβιτς, μάλλον οδεύει για ανανέωση και ο Μπίσεσβαρ.

“Θέλω να γίνουμε ένα σύνολο, να δημιουργηθούν μεταξύ μας και μεταξύ σας δεσμοί. Σε πρώτη φάση αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι να περάσουμε το εμπόδιο της Λέφσκι και να συνεχίσουμε με αρχικό στόχο την είσοδο στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ”, είπε ο Λουτσέσκου. Άργησε να ανέβει στην Ολλανδία λόγω γρίπης ο εξτρέμ Ζίβκοβιτς, δεν υπολογίζεται για το σημερινό φιλικό, όπως και ο τραυματίας Βιεϊρίνια.

ΠΑΟΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 9/10 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 6/10 ΝG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Γκόου Αχέντ Ιγκλς – ΠΑΟΚ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ