Προγνωστικά Μπάσκετ: «Διπλό» στην Ιταλία, Under στη Γερμανία

Σπύρος Κοντός
Σπύρος Κοντός
Ανανεώθηκε:
μπάσκετ slider

5017. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:00, ΕΡΤ 3)

Περισσότερα για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός εδώ.


5212. ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (20:00)

Δεύτερη αναμέτρηση για τους τελικούς του γερμανικού πρωταθλήματος. Το τρόπαιο θα πάρει η ομάδα που θα φτάσει τις τρεις νίκες, με την Άλμπα να προηγείται 1-0. Η Άλμπα έχει το πλεονέκτημα της έδρας, οπότε το πρώτο (86-73), το τρίτο και το πέμπτο (αν χρειαστεί) παιχνίδια γίνονται στο Βερολίνο και το δεύτερο και το τέταρτο (αν χρειαστεί) στο Μόναχο.

Κατέρρευσε στην τελευταία περίοδο η Μπάγερν, που πλήρωσε και την κόπωση από τα διαδοχικά ματς, με αποτέλεσμα να ηττηθεί από την Άλμπα με 86-73, την Παρασκευή στο Βερολίνο. Οι Βαυαροί προηγήθηκαν με 65-61 στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου, αλλά δέχθηκαν σερί 11-0 και δεν κατάφεραν να μειώσουν ξανά την απόσταση μεταξύ των δύο ομάδων στο σουτ. Διψήφιοι μόνο οι Ομπστ (17π) και Ουέιλερ Μπαμπ (10π, 6ασ), σε ρηχά νερά ο Λούτσιτς (4π). Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, με τον Αντρέα Τρινκιέρι να πρέπει να αποφασίσει ποιος εκ του γκαρντ Γιάραμαζ και των σέντερ Ρούμπιτ και Χάντερ θα μείνει εκτός.

Μπάγερν Μονάχου – Άλμπα Βερολίνου στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με επιθετική πολυφωνία, κάτι που αποδεικνύεται από τους δέκα παίκτες που είχαν από τουλάχιστον 6 πόντους, προεξεχόντων των Ζούσμαν (14π) και Λο (13π) και από τους έξι παίκτες που σκόραραν στο κρίσιμο επιμέρους 18-3 της τέταρτης περιόδου, οι Βερολινέζοι έκαναν το πρώτο βήμα. Ο γκαρντ Έρικσον είναι διαθέσιμος, αλλά είναι αμφίβολο αν ο Ίσραελ Γκονσάλες θα αποφασίσει να τον ρίξει στη μάχη έπειτα από πολύμηνη απουσία.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Η Μπάγερν είχε τρεις ημέρες να φορτίσει μπαταρίες, σε αντίθεση με το πρώτο ματς που είχε μόλις μία. Αυτό θα της επιτρέψει να βγάλει μεγαλύτερη σκληράδα στην άμυνα και για αυτό θα πάμε στο Under 157,5 πόντοι στο 2,01 στην Betshop.


5383. ΜΙΛΑΝΟ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (21:30, NOVASPORTS 4)

Τέταρτη αναμέτρηση για τους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος. Το τρόπαιο θα κατακτήσει η ομάδα που θα φτάσει τις τέσσερις νίκες, με την Αρμάνι να προηγείται 2-1. Η Βίρτους έχει το πλεονέκτημα της έδρας, οπότε το πρώτο (62-66), το δεύτερο (75-68), το πέμπτο (αν χρειαστεί) και το έβδομο (αν χρειαστεί) παιχνίδια γίνονται στην Μπολόνια και το τρίτο (94-82), το τέταρτο και το έκτο (αν χρειαστεί) στο Μιλάνο.

Η Αρμάνι υπερασπίστηκε το σπίτι της, νίκησε με 94-82 τη Βίρτους, την Κυριακή και πήρε προβάδισμα με 2-1 στη σειρά των τελικών. Το Μιλάνο ήταν εξαιρετικό επιθετικά, με επιμέρους σκορ 10-2 στο τέλος της τρίτης περιόδου αύξησε τη διαφορά στους 11 (76-65) και δεν επέτρεψε στους αντιπάλους του να τη ρίξουν κάτω από τους 7. Το ντουέτο Μέλι (22π, 5ρ) και Σιλντς (19π, 7ρ) έδωσε την απαιτούμενη ώθηση, συνεπικουρούμενο από τους Γκραντ (14π), Ντατόμε (12π), Μπέντιλ (8π, 5ρ, 3ασ) και Ροντρίγκεθ (8π, 8ασ). Παραμένουν εκτός ο γκαρντ Ντιλέινι και ο φόργουορντ Μήτογλου.

Μιλάνο – Βίρτους Μπολόνια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μπολονέζοι παίρνουν πολλά από τους πολύπειρους Χάκετ (18π, 6ρ, 5ασ), Μπελινέλι (14π), Τεόντοσιτς (14π, 5ρ) και Σενγκέλια (10π), αλλά τους πληγώνει η μέτρια προς κακή εικόνα των Ζαϊτέ και Ουίμς. Ειδικά ο Γάλλος σέντερ ήταν κομβικός για τη λειτουργία τους καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά στους τελικούς φαίνεται φοβισμένος και ανίκανος να κυριαρχήσει στις δύο ρακέτες. Μακροχρόνια απόντες ο φόργουορντ Αμπάς και ο σέντερ Ούντο.

Σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει να πάμε με το «διπλό», που προσφέρεται στο 2,40 στη Winmasters. Η Βίρτους θα βγάλει αντίδραση, έχει την ποιότητα να το κάνει και για αυτό θα τη στηρίξουμε.