*4η αγωνιστική

*Το ματς διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα και ειδικότερα στην πόλη Ντάλιαν.

*Οι δύο ομάδες παίζουν για πρώτη φορά μεταξύ τους, αν και πρόκειται για τοπικό ντέρμπι.

ΓΟΥΧΑΝ ΓΙΑΝΓΚΤΖΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Γουχάν Γιανγκτζέ κέρδισε 0-1 την Γκουανγκτζού FC, σκοράροντας στο 81’ με τον Λι Πενγκ, μετά από εκτέλεση κόρνερ και ενώ νωρίτερα είχε δεχθεί έντονη πίεση από την αντίπαλο της, γλιτώνοντας και σε μία περίπτωση από το να δεχθεί γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Η Γουχάν Γιανγκτζέ κέρδισε και την Γκουανγκτζού FC με 0-1, πετυχαίνοντας τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, έχοντας κερδίσει μάλιστα ορισμένες ομάδες που θεωρούνται από τις σχετικά καλές της κατηγορίας. Σίγουρα είχε και δόση τύχης σε αυτά τα παιχνίδια της, αλλά αυτό δεν της αφαιρεί το γεγονός πώς έχει 3/3 νίκες στο πρωτάθλημα, κάτι που δεν έχει πετύχει καμία άλλη ομάδα!

Φυσιολογικά λοιπόν είναι πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα, σε απόσταση βολής από την δεύτερη θέση, εκεί που είναι η σημερινή της αντίπαλος και συμπολίτισσα της, έστω και αν θα παίξουν το σημερινό ντέρμπι μακριά από την πόλη τους. Και είναι μία από τις τρεις ομάδες, με την σημερινή της αντίπαλο να είναι μία εκ των άλλων δύο, που έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ.

Γουχάν Γιάνγκτζε Στατιστικά

*Εχει 2/3 Ν/G τη φετινή σεζόν.

*Εχει 2/3 under 2,5 τη φετινή σεζόν.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΓΟΥΧΑΝ ΘΡΙ ΤΑΟΥΝΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: H Γουχάν Θρι Τάουνς έφερε 1-1 με την Σανγκάι Σένουα, δεχόμενη την ισοφάριση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Μπι Ζινχάο, έχοντας προηγηθεί με τον Ξίε Πενγκφέι στο 10ο λεπτό.

Η Γουχάν Θρι Τάουνς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Σανγκάι Σένουα, έχοντας την πρώτη της φετινή απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, κάτι που την φέρνει και στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αν και σε απόσταση βολής, στο -2, από την σημερινή της αντίπαλο που είναι πρωτοπόρος. Παραμένει βέβαια αήττητη σε τρεις αγώνες, με τις δύο προηγούμενες νίκες της να είναι με συνολικό σκορ 10-0!

Και είναι μία από τις τρεις ομάδες, με την σημερινή της αντίπαλο να είναι μία εκ των άλλων δύο, που έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ. Όλα αυτά ως νεοφώτιστη στην κατηγορία, καθώς ανέβηκε φέτος σε αυτήν!

Εχει τέσσερις Βραζιλιάνους στο ρόστερ της, οι τρεις εκ των οποίων είναι αρκετά μεγάλοι σε ηλικία και με πλούσια εμπειρία.

Γουχάν Θρι Τάουνς Στατιστικά

*Εχει 2/3 N/G τη φετινή σεζόν.

*Εχει 2/3 over 2,5 τη φετινή σεζόν.

Γουχάν Γιάνγκτζε – Γουχάν Θρι Τάουνς στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ