4η αγωνιστική

*Παιχνίδι για την Β’ κατηγορία του Nations League. Ο πρώτος κάθε ομίλου προβιβάζεται στην Α’ κατηγορία, ενώ ο τελευταίος υποβιβάζεται στην Γ’.

*Η αναμέτρηση διεξάγεται σε ουδέτερο έδαφος και πιο συγκεκριμένα στο Λοντζ της Πολωνίας.

*Στον πρώτο γύρο: Ιρλανδία – Ουκρανία 0-1

Δείτε τα Προγνωστικά Nations League

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Κέρδισε 3-0 την Αρμενία, για το Nations League. Πήρε προβάδισμα στο 61′ με τον Μαλινόφσκι, ο Καραβάγιεφ στο 77′ διπλασίασε τα τέρματα της και επτά λεπτά αργότερα ο Μικολένκο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Έρχεται από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στον όμιλο η Ουκρανία. Συγκεκριμένα, την περασμένη αγωνιστική του Nations League, η ομάδα του Ολεξάντρ Πετρακόφ αγωνίστηκε κόντρα την Αρμενία, στο ουδέτερο Λοντζ της Πολωνίας, επί της οποίας επικράτησε με 3-0.

Είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ωστόσο δυσκολεύτηκε αρκετά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα των Αρμενίων. Δεν τα παράτησε όμως, συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί φάσεις και δικαιώθηκε στο 61ο λεπτό. Στην πορεία τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα για την ίδια, πετυχαίνοντας ακόμη δυο τέρματα, τη στιγμή μάλιστα που δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την αντίπαλο.

Έκανε έτσι το 2×2 στον όμιλο, μετά και το 0-1 με το οποίο “απέδρασε” από την Ιρλανδία, την περασμένη Τετάρτη. Το παιχνίδι με την Αρμενία ήταν και το τελευταίο του 37χρονου πορτιέρο Αντρέι Πιατόφ με το εθνόσημο στο στήθος. Είχε κληθεί για πρώτη φορά το 2007 στην εθνική ομάδα, έχοντας καταγράψει από τότε 102 συμμετοχές.

Εθνική Ουκρανίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Ρίζνικ (Βόρσκλα), Λούνιν (Ρεάλ Μαδρίτης) – Αμυντικοί: Ματβιγιένκο (Σαχτάρ), Καραβάγιεφ (Ντινάμο Κιέβου), Σόμπολ (Κλαμπ Μπριζ), Ζαμπάρνι (Ντινάμο Κιέβου), Κατσαράμπα (Σλάβια Πράγας), Μικολένκο (Έβερτον), Μπόνταρ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ποπόφ (Ντιναμό Κιέβου), Σιρότα (Ντιναμό Κιέβου) – Μέσοι: Γιαρμολένκο (Γουέστ Χαμ), Στεπανένκο (Σαχτάρ), Ζιντσένκο (Μάντσεστερ Σίτι), Σίντορτσουκ (Ντινάμο Κιέβου), Μαλινόφσκι (Αταλάντα), Τσιγκάνκοφ (Ντινάμο Κιέβου), Σαπαρένκο (Ντινάμο Κιέβου), Ζούμπκοφ (Ντνιπρ), Πικχαλιόνοκ (Ντνιπρ), Μούντρικ (Σαχτάρ Ντόνετσκ) – Επιθετικοί: Γιάρεμτσουκ (Μπενφίκα), Ντόβμπικ (Ντίπρο), Σικάν (Χάνσα Ροστόκ)

Ουκρανία Στατιστικά

*No Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα.

*Βρήκε δίχτυα στα 10/11 τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Σκωτίας, για το Nations League. Πήρε προβάδισμα με τον Μπράουνι στο 20′ και οκτώ λεπτά αργότερα βρήκε ξανά δίχτυα, με τον Πάροτ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 51ο λεπτό ο Ομπαφέμι.

Επιτέλους νίκη για την Ιρλανδία σε αυτό το Nations League. Το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Στέφεν Κένι υποδέχθηκε τη Σκωτία, στο μεταξύ τους ντέρμπι, κόντρα στην οποία κατάφερε να επικρατήσει με το επιβλητικό 3-0.

Αρκετά τα λάθη και από τις δυο πλευρές στο πρώτο ημίχρονο, με την ίδια να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τα δώρα που της έκαναν οι Σκωτσέζοι, παίρνοντας σαφές προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο, ενώ στάθηκε τυχερή για να μην “πληρώσει” τα δικά της. Ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές και στο δεύτερο ημίχρονο, στο ξεκίνημα του οποίου ο Ομπαφέμι με εκπληκτικό σουτ, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Ιρλανδών.

Είχαν προηγηθεί οι δυο ήττες από Αρμενία (1-0 εκτός) και Ουκρανία (0-1 εντός). Συμπλήρωσε κάρτες και θα μείνει εκτός ο Σέιν Ντάφι, ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο Τζον Ίγκαν, ο οποίος αποχώρησε από το στρατόπεδο της ομάδος, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους. Κλήθηκε ο αμυντικός της ΚΠΡ, Τζίμι Νταν.

Εθνική Ιρλανδίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Κέλεχερ (Λίβερπουλ), Τράβερς (Μπόρνμουθ), Ο’Λίρι (Μπρίστολ Σίτι) – Αμυντικοί: Κρίστι (Φούλαμ), Στίβενς (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Μάνινγκ (Σουόνσι), ΜακΚλίν (Γουίγκαν), Κόλινς (Μπέρνλι), Ο’Σι (Γουέστ Μπρομ), Λένιχαν (Μπλάκμπερν), Νταν (ΚΠΡ) – Μέσοι: Χούριχεϊν (Άστον Βίλα), Κάλεν (Άντερλεχτ), Χέντρικ (Νιουκαστλ), Μόλουμπι (Γουέστ Μπρομ), Μπράουνι (Πρέστον), Νάιτ (Ντέρμπι Κάουντι) – Επιθετικοί: Ρόμπινσον (Γουέστ Μπρομ), Πάροτ (Τότεναμ), Χόγκαν (Μπέρμιγχαμ), Κιν (Γουίγκαν), Ομπαφέμι (Σουόνσι), Ογκμπένε (Ρόδεραμ), Εμποσέλε (Ουντινέζε), Χάμιλτον (Μπλάκπουλ)

Ιρλανδία Στατιστικά

*No Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα.

Ουκρανία – Ιρλανδία στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ