Προγνωστικά Τένις: Δυνατό τέστ για Τσιτσιπά κόντρα στον φορμαρισμένο Ρούνε

Spyros_Betarades
Σπύρος Ματσούκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Χόλγκερ Ρούνε – Στέφανος Τσιτσιπάς

O No.4 του κόσμου Στέφανος Τσιτσιπάς σημείωσε μια άκρως πιστική νίκη κόντρα στον Μίκαελ Υμέρ το Σάββατο, έναν παίκτη που γνώριζε καλά από τα εφηβικά τουρνουά. Ο Έλληνας τενίστας ωστόσο είχε δυσκολευτεί στους πρώτους γύρους του Roland-Garros, καθώς χρειάστηκε να επιστρέψει από 0-2 κόντρα στον Μουσέτι, ενώ είχε δύσκολο απόγευμα και κόντρα στον Κόζλοφ παρά τη νίκη του με 3-1 σετ.

Από την άλλη ο 19χρονος Χόλγκερ Ρούνε πέρασε ένα σοβαρό τεστ για τα μελλοντικά του διαπιστευτήρια, με τη νίκη στα τρια σετ επί του Γκαστόν, που έγινε ακόμη πιο δύσκολη από την θερμή ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι Γάλλοι οπαδοί στο Παρίσι.

Ο Δανός θα βρεθεί στην υψηλότερη του θέση μέχρι σήμερα στην παγκόσμια κατάταξη, ανεβαίνοντας τουλάχιστον στην 31η θέση με την μέχρι τώρα πορεία του, λίγο καιρό μετά την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου ATP στο Μόναχο τον περασμένο μήνα. Ο Ρούνε δεν έχει ακόμη χάσει σετ στο Roland-Garros σε ένα απίστευτο ντεμπούτο.

Αυτή θα είναι η πιο σοβαρή πρόκληση για τον Τσιτσιπά στον δρόμο του για ένα πιθανό τελικό, και με τον Έλληνα συχνά να δυσκολεύεται να επιβληθεί άμεσα κόντρα σε αντιπάλους που αντιμετωπίζει για πρώτη φορά, βλέπουμε ακόμα ένα ντέρμπι στον ορίζοντα όπου ο Ρούνε θα κατακτήσει τουλάχιστον ένα σετ, ακόμα και αν ο Τσιτσιπάς καταφέρει ενδεχομένως να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Εκτίμηση: over 3.5 σετς (1.80)


Αντρέι Ρούμπλεφ – Γιάνικ Σίνερ

Ο Νο.12 Γιάνικ Σϊνερ κατέκτησε ένα από τα μεγαλύτερα σετ της πρόσφατης ιστορίας κόντρα στον Μακντόναλντ το Σάββατο για να κερδίσει τον εντυπωσιακό Αμερικανό στα τρία σετ. Ο 20χρονος έφτασε στους προημιτελικούς του Roland-Garros στο ντεμπούτο του εδώ το 2020 μέσω ενός εκπληκτικού αγώνα των τεσσάρων σετ απέναντι στον Ζβέρεφ, ενώ έχει αποκλειστεί στα δύο προηγούμενα τουρνουά από τον Ναδάλ.

Ο Ιταλός δεν έχει κερδίσει ακόμη τίτλο στο χώμα, παρόλο που έχει ήδη πέντε τίτλους ATP. Από την άλλη ο Ρούμπλεφ ξεπέρασε ένα δυνατό τεστ κόντρα στον Γκαρίν παίρνοντας τη νίκη στα τέσσερα σετ, κλείνοντας το ματς με ένα εντυπωσιακό τάι μπρέικ 13-11 στο τέταρτο σετ. Ο 24χρονος έχει χάσει από ένα σετ σε κάθε αγώνα του μέχρι στιγμής στο Roland-Garros, αλλά είναι από τους τενίστες που μας έχουν συνηθίσει να ανεβάζουν ρυθμό όσο προχωράνε στο τουρνουά.

Ο Ρούμπλεφ έχει ήδη κερδίσει τρεις τίτλους ATP αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του Serbia Open στο χώμα, και συνολικά 11 τίτλους καριέρας μέχρι στιγμής. Αναμφίβολα πρόκειται για το ντέρμπι της ημέρας σε μια μονομαχία που μπορεί να κριθεί ακόμα και στο πέμπτο σετ, όμως ο Ρώσος δεδομένης της απουσίας του από το Wimbledon αναμένεται να τα δώσει όλα για μια καλή πορεία εδώ στο 2ο Grand Slam της σεζόν και έτσι θα τον εμπιστευτούμε για την επικράτηση στο σημερινό ματς.

Εκτίμηση: Αντρέι Ρούμπλεφ (1.91)

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημά μας! 21+
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ