Τελικός Champions League: Τα ειδικά στοιχήματα!

Ανανεώθηκε:
ειδικα στοιχηματα τελικος

Ο τελικός του Champions League πλησιάζει! Το ζευγάρι Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης υπόσχεται… μεγάλες συγκινήσεις. Όλοι περιμένουν πώς και πώς αυτό το ματς. Η αναμέτρηση που θα αναδείξει την πρωταθλήτρια Ευρώπης αρχίζει το Σάββατο 28 Μαΐου, στις 22:00. Το γήπεδο του τελικού είναι το Stade de France, στο Παρίσι. Τον αγώνα θα δείξει τόσο το MEGA, όσο και το Cosmote Sport 1.

Ειδικά Στοιχήματα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ τραβάει πάνω του τα στοιχηματικά βλέμματα. Οι bookmakers έχουν βγάλει αποδόσεις για κάθε… πιθανό ενδεχόμενο του αγώνα. Άλλωστε, τα ειδικά στοιχήματα αρέσουν πολύ στους παίκτες και δίνουν άλλο χρώμα στις στοιχηματικές αγορές. Παρακάτω θα δούμε τα πιο hot ειδικά στοιχήματα του τελικού!

Ειδικά Στοιχήματα στο Λίβερπουλ – Ρεάλ
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάρτες

Το στοίχημα στις κάρτες γίνεται όλο και πιο… viral στις τάξεις των παικτών. Το line στις κάρτες, στον φετινό τελικό, είναι στο 3.5. Έτσι, το Over 3.5 παίζει στο 1.65 και το Under 3.5 στο 2.15. Διαιτητής είναι ο Clement Turpin, με τον Γάλλο να βγάζει 3.5 κίτρινες κάρτες μ.ο. Επίσης, δίνει και 0.29 κόκκινες μ.ο. Για αυτούς που βλέπουν πιο σκληρό ματς, υπάρχει το Over 4.5 ➡ 2.40, το Over 5.5 ➡ 3.70 και το Over 6.5 ➡ 5.90!

Κόρνερ

Μία άλλη ενδιαφέρουσα κατηγορία στοιχηματισμού είναι τα κόρνερ. Εδώ το όριο είναι στο 9.5. Το Over 9.5 βρίσκεται σε απόδοση 1.83, και το Under στο 1.91. Όσοι πιστεύουν ότι ο τελικός θα είναι πιο… φτωχός σε κόρνερ, το Under 7.5 παίζει στο 3.50! Αντιθέτως, το Over 12.5 είναι στο 4.30. Για τους λάτρεις των εκπήξεων, το ενδεχόμενο να γίνουν 1-3 κόρνερ εντοπίζεται στο 26.00!

Πώς θα μπει το 1ο γκολ;

Σας αρέσει να… μαντεύετε με ποιόν τρόπο θα επιτευχθεί το πρώτο γκολ σε έναν αγώνα; Στον τελικό λοιπόν, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε! Ο πιο πιθανός τρόπος να ανοίξει το σκορ στο Λίβερπουλ – Ρεάλ, σύμφωνα με τις στοιχηματικές, είναι το σουτ ➡ 1.45. Ακολουθούν οι εξής τρόποι:

Κεφαλιά ➡ 5.60

Πέναλτι ➡ 6.90

Φάουλ ➡ 15.00

Κανένα γκολ ➡ 10.25

Αυτογκόλ ➡ 30.00

Ποιά θα σηκώσει το πρώτο Κόνφερενς Λιγκ; Ρόμα – Φέγενορντ Προγνωστικά

Βλέπεις ανατροπή;

Πολλοί παίκτες του στοιχήματος ασχολούνται αποκλειστικά με… ανατροπές. Στον τελικό, υπάρχει η αγορά από το pre game για νίκη κάποιας ομάδας με ανατροπή στο σκορ. Ειδικότερα:

Λίβερπουλ Νίκη με ανατροπή ➡ 7.10

Ρεάλ Μαδρίτης Νίκη με ανατροπή ➡ 8.50

Πότε θα μπει το 1ο γκολ;

Βλέπετε να μπαίνει… νωρίς γκολ στον τελικό; Ή πιστεύετε ότι τα δίχτυα θα «ματώσουν» για πρώτη φορά πιο αργά; Υπάρχουν στοιχήματα για όποια άποψη κι αν έχετε. Συγκεκριμένα:

Πρώτο γκολ μετά το 28:00 ➡ 2.10

Πρώτο γκολ μέχρι και το 27:59 ➡ 1.87

Πότε θα κριθεί ο τελικός;

Πιστεύεις ότι κάποια εκ των δύο ομάδων θα σηκώσει την κούπα ήδη από την κανονική διάρκεια του αγώνα; Ή μήπως προβλέπεις… μακρά νύχτα; Το στοίχημα αυτό γίνεται όλο και πιο εμπορικό σε κάθε νοκ άουτ αναμέτρηση. Έτσι και στην τιτανομαχία της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ στο Παρίσι:

Να κριθεί στην παράταση ➡ 5.90

Να κριθεί στα πέναλτι ➡ 6.00

Να κριθεί στα 90′ (1 ή 2 Διπλή Ευκαιρία) ➡ 1.31

Οι παραπάνω, ήταν μόνο κάποιες… ενδεικτικές στοιχηματικές επιλογές για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Διότι η Stoiximan και οι άλλες ιστοσελίδες έχουν ετοιμάσει πολλές ακόμα αγορές για το μεγάλο παιχνίδι. Κάνοντας ένα σερφάρισμα, θα δείτε τις σχετικές επιλογές και τις αποδόσεις τους.

Ειδικά Στοιχήματα στο Λίβερπουλ – Ρεάλ
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ